nlc.hu
Horoszkóp
A szexualitásukat legszabadabban megélő csillagjegyek

3 csillagjegy, aki a legszabadabban éli meg a szexualitását

A következő csillagjegyek nem szívbajosak, ha arról van szó, hogy valami, a tradicionálistól eltérő dolgot akarnak kipróbálni a hálószobában.

Tedd a szívedre kezed: te mennyire mered megélni a szexualitásodat? Mennyire tudod minden gátlásodat elengedni és bocsánatkérés nélkül beteljesíteni a legvadabb vágyaidat is? Nőként ez különösen nehéz feladat, ám nem az alábbi csillagjegyek számára. Ők azok, akik simán belemennek mindenbe, ami izgatja a fantáziájukat. Legyen szó bármilyen, a hagyományostól eltérő dologról, vagy csak valami újdonságról, amit még nem próbáltak. 

Skorpió

Oké, ezen most meglepődött bárki is? Nyilván nem, hiszen a Skorpió az egyik legérzékibb jegy hírében áll. Ugyanakkor egy Skorpió a legritkább esetben fog egyéjszakás kalandba bonyolódni, mert őt a mély kapcsolódás pörgeti fel. Ezért már az első randikon szóba kerül minden a gyerekkori traumáktól a kedvenc szexjátékszerekig. A Skorpió emellett mindent meg akar tapasztalni az életben, még az általában tabunak számító dolgokat is. A domináns-szubmisszív szerepeket előszeretettel próbálja ki, ahogy bármilyen új pózt vagy játékot is.

szex

Fotó: Softulka/Getty Images

Kos

A Skorpióhoz hasonlóan a Kos uralkodó bolygója is a Mars, ami a szexualitást jelképezi. Röviden ez azt jelenti, hogy a Kos tényleg mindig csak arra gondol. A Mars az akcióról, az agresszióról és a szenvedélyről szól, így ne lepődj meg, ha a csillagjegy hálószobájában előkerül mondjuk egy ostor. A Kos azonban úgy szeret adni, mint kapni, így egy BDSM-dinamika minden oldalát megtapasztalhatod vele. Bár eltart egy ideig, amíg a Kos megnyílik, ha ez megtörténik, teljesen a bizalmába fog fogadni az ágyban is.

Vízöntő

A csillagjegyek lázadójaként persze, hogy a Vízöntőnek bérelt helye van egy ilyen listán. Az Uránusz, azaz a bolygó, amely megtestesíti a tradíciókkal szembeni fellépést uralja a Vízöntőt. Ez a csillagjegy folyton kipróbálja (sőt létrehozza) az összes új trendet, beleértve a hagyományostól eltérő szexuális életet is. Egy Vízöntő nyitott arra, hogy kipróbálja hármasban, de akár egy fétispartira is minden további nélkül ellátogatna…

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top