Horoszkóp

Melyik számot választod? Ezt üzeni 2020-ra az angyalod

Az angyalok szívesen üzennek a számokon keresztül. Ha ismered a számok jelentését, az üzeneteket is megértheted. Ezúttal még egyszerűbb a feladat. Válassz egyet az angyali számok közül, és máris megtudhatod, milyen jóslat vár rád 2020-ra.

Az angyali üzenethez először is helyezkedj el a lehető legkényelmesebben. Hunyd le a szemed, végy néhány mély lélegzetet, majd amikor úgy érzed, felkészültél, nyisd ki a szemed, és nézd meg a szebbnél szebb angyalos kártyákat. Próbáld meg kikapcsolni a logikus agyat amennyire csak teheted, és ne hagyd, hogy a számok mélyebb gondolkodásra késztessenek. Csak légy laza, és ne várj semmit. Angyalod ebben az állapotban képes téged a leginkább megszólítani.

Nézd meg tehát a kártyákat, és válaszd azt, amelyik a leginkább magára vonja a figyelmedet, vagy amelyik a leginkább tetszik. A 2020-ra érvényes üzenetet a kép alatt olvashatod el. Lényeges, hogy csak a végleges döntésed után görgess lejjebb. Ha felkészültél, kezdődhet a játék.

angyal számok üzenetHa a 866-os angyali számot választottad

Angyalod üzenete szerint úgy tűnik, hamarosan meg kell válnod valamilyen számodra fontos értéktől. Ha nem szeretnéd elveszíteni vagy eladni ezt az igazán fontos tárgyat vagy ingóságot, minél előbb változtatnod kell a gondolkodásodon. Ne ragaszkodj többé semmihez sem, amit már megkaptál az élettől, így lehet ugyanis igazán a tiéd. Ugyanakkor, ha van olyan értéked, amitől szívesen megválnál, akkor mindenképpen alaposan gondold át a vágyaidat és a lehetőségeket. A veszteséget így kerülheted el.

Ha a 452-es angyali számot választottad

Az angyal és a 452 üzenete szerint keményen megdolgoztál az elmúlt időszakban, és végre megkapod a munkád gyümölcsét. Szorgalmaddal új lehetőségek, új változások kapuit is megnyitottad, a lelki küldetésed, az isteni feladat teljesítése felé haladsz. Minden vágyad és minden célod hamarosan teljesülhet. A boldogságod útjára léptél.

Ha a 129-es angyali számot választottad

Ha erre a képre esett a választásod, akkor most már azt is tudhatod, angyalod erőteljesen sugalmaz és ösztönöz téged, hogy a sorsutad felé haladhass. Bízz önmagadban, hiszen minden tehetséged és képességed megvan benned a sikerhez. A spirituális érdeklődésedet és gondolkodásodat bátran beillesztheted a hétköznapokba. Figyeld a megérzéseidet, az álmaidat, hiszen ezeken keresztül is kapcsolatba léphetsz az angyaloddal.

Ha a 777-es angyali számot választottad

A 777 talán a legspirituálisabb szám. Angyalod is tapsol örömében, hogy ezt választottad. A sorsod szerint éled az életedet, azt csinálod, amire rendeltettél a földön. Csak így tovább, egyelőre fölösleges lenne bármilyen változtatás. A 777 nagyon erős pozitív jel, azt jelenti, valódi csodákra számíthatsz az életedben. Jól hangzik, igaz?

(via the wild child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top