Horoszkóp

6 jel, hogy a sorsod útját járod

Gondolkoztál már rajta, hogy honnan, milyen jelekből ismerheted fel, ha a sorsod útját járod? Ráléptél arra az ösvényre, amelyen a boldogságod felé haladhatsz. A jelek valójában ott vannak az orrod előtt, csak eddig nem vetted észre, mert hétköznapibbak, mint sejtetted volna. Íme, a legjellemzőbbek. Tapasztaltad már valamelyiket?

Rátalálni a saját utadra egyáltalán nem könnyű feladat. Évekbe is telhet, mire rádöbbensz a sorsfeladatodra, amit születésedet megelőzően vállalt fel a lelked. Könnyen előfordulhat, a válasz ott lebeg a szemed előtt, csak eddig nem vetted észre. Ha ezeket a jeleket felismered a saját életedben, egészen biztosan máris a sorsod útját járod.

1. Azt csinálod, amit igazán szeretsz

Az egyik legnyilvánvalóbb jele, hogy a sorsodat éled, ha azzal foglalkozol, azt csinálhatod, abból élhetsz meg, amit igazán, a szívedből szeretsz. Tedd fel magadnak máris a kérdést: mennyire szereted a munkádat? A válaszból pontosan tudni fogod, hogy a sorsod útján jársz, vagy még csak keresed a megfelelő ösvényt.

2. Értékes célokért küzdesz, értékeled az eredményeidet

A valódi életcél nem azonos a mindennapokban folytatott célokkal. Amikor a sorsod útjára lépsz, már valódi, belső célok mozgatnak meg. Mindenki saját sorsfeladattal születik a világra. Eljön az idő, amikor belül érzed a késztetést, hogy a vállalt missziódat teljesítsd, ami nem feltétlenül azonos a karriereddel. Lehet az a másoknak nyújtott önzetlen szeretet vagy segítség, de akár az is, hogy neveled, gondozod a gyermekedet. Talán arra vágysz, hogy a mélyen rejtőző művészi vénádat csillogtasd meg valamilyen formában. Ha máris ezzel a szemlélettel éled az életed, a megfelelő úton haladsz a boldogság felé.

3. Úgy érzed, a megfelelő helyen vagy

Az egyik legerősebb jel, amikor elégedettséggel szemléled az életedet, és tudod, hogy éppen a legjobb helyen vagy. Nem vágyakozol másra, pontosan abban a helyzetben érzed magad elégedettnek és igazán boldognak, amelyben éppen élsz. Könnyen lehet, számtalan csalódáson át vezetett az utad idáig, de közben fejlődtél, változtál, megértél. Megtanultad értékelni az életet, a boldogság, az öröm érzése járja át a lelkedet.

sors út jelek

Ezekből a jelekből tudhatod, a sorsod útját járod

4. Boldog párkapcsolatban élsz, vagy egyedül is jól érzed magad

Amikor a sorsod szerint haladsz az utadon, a hozzád leginkább illő partnerrel élsz együtt. Újabb kérdés önmagadhoz: mennyire boldog a párkapcsolatod? A válaszból pontosan tudhatod, milyen úton jársz épp. Abban az esetben is a megfelelő irányba hajózol, ha éppen azon fáradozol, hogy kilépj a boldogtalan, örömtelen kapcsolatodból. Amikor egyedül is boldogulsz, jól érzed magad a bőrödben, elégedett vagy, és a félelmeket is elengedted, biztosan a megfelelő úton haladsz.

5. Elengedsz mindenkit, akire már nincs szükséged

Barátokkal is köthetsz olyan kapcsolatot, amely inkább csak az energiádat viszi el. Amikor felismered, ki az, aki már inkább csak akadályoz életedben, aztán pedig megszakítod vele a kapcsolatot, újabb jelzés, hogy a számodra rendelt ösvényre léptél. Elengeded, akire nincs szükséged, hiszen úgyis újabbak és újabbak lépnek majd a helyére.

6. Nem foglalkozol mások véleményével

A legtöbb embert nagyon is érdekli, mit gondolnak róla mások. Meg akarnak felelni, közben pedig szenvednek, mert mindenkinek nem tudnak megfelelni. Ez a negatív érzés egészen addig gyötörhet, amíg másoknak akarsz megfelelni, a sajátod ellenében, mások kedvében akarsz járni. Amint eljutsz oda, hogy erre valójában semmi szükség, és már csöppet sem foglalkoztat, mit gondolnak, vagy mondanak rólad mások, újabb nagy lépést teszel, hogy a sorsod útján haladj tovább.

(via learning mind)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top