Nagyon tavaszi, avokádós kaszinótojás

nlc | 2019. Április 11.
Őrületesen friss és üde már ránézésre is ez az angolszász vidékeken népszerű, avokádós krémmel töltött kaszinótojás. Garantáltan nagy sikere lesz a húsvéti megterített asztalon is. A család legkonzervatívabb tagjai is elkérik majd a receptet.

A kaszinótojást elkészíthetjük hagyományosan, de felturbózhatjuk a főtt tojássárgája-majonéz kombót egyéb hozzávalókkal is, amelyek különlegesebbé teszik a húsvéti menüsort. Igaz, hogy a tojás a legfőbb alapanyag, de ha a kaszinótojás elkészítéséhez bacont is használunk, mindjárt sokkal tartalmasabbá és mindenki számára szerethetőbbé válik ez a partiétel is.

Persze a kaszinótojás nem csak húsvéti partiétel, más ünnepekre vagy alkalmakra is bevethetjük, hiszen a kaszinótojásnak olyan sokféle variációját készíthetjük el, amennyit csak a fantáziánk elbír.

Avokádós kaszinótojás hozzávalói:

Pinterest

 Az avokádós kaszinótojás elkészítése:

Exit mobile version