Villantós húsvéti menü

nlc | 2019. Április 11.
A bárányhússal kicsit úgy vagyunk, mint a hallal: halat karácsonykor, bárányt húsvétkor eszünk. Mindkét alapanyag több figyelmet érdemelne egész évben, hiszen nagyon ízletesen készíthetők el, de sajnos borsos ára miatt a bárány egyelőre ünnepi fogás marad. Mi most erre mutatunk egy receptet, a hozzá passzoló desszerttel.

A jó minőségű alapanyagok előnye, hogy nem kell körülöttük igazán nagy felhajtást csinálni, az eredmény mégis mennyei lesz. Igaz ez a mostani húsvéti menünk főételére és desszertjére is. Kevés ráfordított konyhai munkával csodálatos dolgokat tudunk a húsvéti asztalra varázsolni.

Ezúttal valami igazán mutatós húsvéti menüben gondolkodtunk, amit mindenki megemleget még karácsonykor is. Egy kiadós reggelit követő húsvéti menü persze már ne legyen nagyon megterhelő sem a gyomornak, sem a háziasszonynak, hiszen neki a megelőző napokban nem kevés süteményt kellett legyártania a húsvéti menühöz.

Villantós húsvéti menü

Fűszeres báránysteak lucernacsírával

Hozzávalók:

Elkészítés:

Epres milleu feuille

Hozzávalók:

Elkészítés:

Ezzel a sütivel pedig feltettük a húsvéti menünkre a koronát.

Exit mobile version