Hogyan érvényesülnek a női értékesítők az IT területén?

Itthon még mindig férfias szakmának tartják az informatikát, ugyanakkor a vállalatok jóval több női digitális szakembert szeretnének látni a szektorban.

Hogyan érvényesülnek a női értékesítők az IT területén?

A nemcsak a diverz és befogadó munkakörnyezetek kialakítását segíti elő, hanem friss perspektívákat és új ötleteket hoz a vállalatoknak. Bár napjainkban már szinte minden területen lehet női dolgozókat, sőt női vezetőket is látni, a világ nem mindig volt ilyen elfogadó. Nők a technológia területén, értékesítés itthon és külföldön, 2023-ban és a jövőben. Mi a helyzet ma? Nőként hogyan lehet megállni a helyünket ebben a világban?

Ezekről a kérdésekről beszélgetünk Járfás Lillával, az Acer Magyarország Country Sales Managerével és Lippai Andreával, a SERCO Informatika Zrt. értékesítés támogatási igazgatójával. És hogy az árnál vajon többet számít-e a bizalom, az ügyfélhűség, a gondoskodó, törődő értékesítői magatartás, stílus, az a beszélgetés végére kiderül.

Tartsanak velünk az IT Angyalai legfrissebb epizódjában!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top