Online bankolás és digitális pénztárca

A technológia fejlődése elősegítette az online bankolást és a digitális pénztárcák elterjedését, amely a fogyasztói magatartásra és a pénzügyek hagyományos intézésére is hatással volt. Mindez forradalmasította az emberek pénzügyeinek kezelését és a tranzakciók lebonyolítását. A SERCO Informatika Zrt. IT Angyalai podcastsorozatának legfrissebb epizódjában szóba kerül a biztonságos bankolás is. Hiszen elszaporodtak az internetes csalások, visszaélések és hackertámadások, ezért fontos, hogy figyelmesek legyünk a pénzügyeink online intézése során.

digitális pénztárca

IT-angyalai: Online bankolás és digitális pénztárca

Az adás vendége Tóth Tímea – Pénzügyi elemző, a Bankmonitor újságírója, aki munkája során testközelből figyeli a trendeket. Magánemberként szintén fontosnak tartja a pénzügyi tudatosságot, ugyanis anyaként gyermeke kicsi korától kezdve igyekszik számára is érthetően és szerethető formában átadni az élethez nélkülözhetetlen pénzügyi ismereteket. Így nem meglepő, hogy a „mobillal fizetek” kifejezés is elhangzik, de szóba kerül az is, hogy jellemzően milyen módon vásárolnak az emberek, illetve hogy el tudnánk-e képzelni a hétköznapjainkat készpénz nélkül.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top