Mindennapok

Válassz egy fenyőfát, megmondjuk, milyen vagy!

Teszt.

Bouvet, a Caféblog bloggere egy kis karácsonyi önismereti játékra hív titeket. Válasszatok egy fenyőfát, ne gondolkodjatok rajta sokat, bökjetek rá arra, amelyik a legszimpatikusabb:

(Fotó: Caféblog)

1. Fenyőfa
Ha ezt a fát választanád, akkor szereted a legtöbbet kihozni a karácsonyból. Minden évben sokat költesz karácsony előtt, ami azért visel meg lelkileg, mert utána sokáig tart visszatermelned azt. Az otthonod melegsége és a fából áradó nyugalom viszont a szívedbe békét és nyugalmat ad. Idén karácsonykor nagy beszélgetésre kerül majd sor az otthonodban, amikor te magad is meglepődsz majd azon, hogy a szeretteidből hogy előtörnek majd az érzések, az elfeledett emlékek. Ez átértékeli majd a kapcsolatotokat és egy bensőséges, eddig nem létező viszony alakul majd ki köztetek.

2. Fenyőfa
Számodra az ünnep nem meghatározó ahhoz, hogy kinyilvánítsd a szereteted, az érzéseid. Csak azért kerítesz nagy feneket a karácsonynak, hogy ne érje szó a házad, pedig legszívesebben ugyanúgy ünnepelnéd ezeket a napokat, mint a többit: szeretetben, megértésben, békességben. Az idei karácsony azonban mégis tartogat számodra lelkileg valami nagy fordulópontot, ami a következő évekre változtatni fog ezen a hozzáálláson.

3. Fenyőfa
Minden évben nehéz évet tudsz magad mögött, ami sajnos kihatással van az ünnepekre is, ugyanis teljesen kimerülsz. A választott fenyőfád lefelé hajló ágai a te hangulatod és lelki állapotod jelzik,míg a fa szépsége mégis rejti azokat az érzéseket, amelyek mélyen benned vannak. Idén egy nagy fordulat vár rád, ami segítségedre lesz végre teljesen feltöltődni, és a következő években teljesen más karácsonyt hozni az életedbe és az otthonodba.

Ha a 4,5 vagy 6-os át választottad, kattints a jellemzésért a Bouvet Caféblog oldalra.

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top