Mindennapok

Emlékszel még a Big Brother Renatójára? Így néz ki most az első valóságshow olasz csődöre

Visszatért az első magyar Big Brother sztárja, karanténkoncerttel rukkolt elő Renato Pavesi.

Koncertfilm-sorozat keretében mutatja be közös akusztikus produkcióját a Moby Dick, illetve a Hungarica gitárosaként ismert Mentes Norbert és a magyar-olasz származású zenész, Renato Pavesi, aki annak idején Magyarország első valóságshow-ja, a 2002-es Big Brother szereplőjeként tett szert országos ismertségre – írja a Blikk.

Így nézett ki Renato a 2000-es évek elején - Fotó: Smagpictures.com / Story-Best x

Így nézett ki Renato a 2000-es évek elején (Fotó: Smagpictures.com / Story-Best x)

A szórakoztatás mellett van egy fontos küldetése is a mostani közös zenélésnek: Mentes és Pavezi produkciója egy magyar-olasz összefogást szimbolizál – a két gitáros ennek keretében, a zene erejével szeretne üzenni az embereknek a világjárvány okozta nehéz helyzetben.

Az egykori Big Brother sztár, Renato Pavesi küldött magáról néhány képet nekünk:

Megnézem
Összes kép (4)

Hogy a Big Brother után miért tűnt el végül Renato, azt elsősorban a fiatal korával, illetve lázadó természetével magyarázza a zenész. „Egyszerűen nem tudtak befogni a média mókuskerekébe. Akkor még csak a húszas éveim elején jártam és valahogy nem mentek ezek a kötelező dolgok, az interjúkon is csak szórványosan jelentem meg, a Big Brother-csapat totális fekete báránya voltam”árulta el a bulvárlapnak az egykori valóságshow-sztár, aki idővel nyitott egy kis klubot a körúton, majd kiköltözött Angliába, ahol lediplomázott a Kingston Egyetem zeneművészeti szakán. Onnantól egyre több megkeresést kapott, s ennek révén beutazta Nyugat-Európát, zenélt Sevillában, Londonban, Berlinben és Milánóban is, sőt több alkalommal meghívták Koreába, Japánba, de Irakban is koncertezett.

Íme a gitárduó koncertsorozatának első része:

Még több „akkor és most” az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top