Mindennapok

Ennél jobb éttermet nem fogtok látni a koronavírusos időkben

Nincs épület, nincs felszolgáló az első teljesen kontaktmentes étteremben, amit a koronavírus-járvány alatt nyitott egy svéd házaspár.

Nincs épület, nincs felszolgáló, így minden koronavírus-járvány idején felállított szabály maximálisan be van tartva. Igen, egy svéd pár egyedi ötlettel állt elő és olyan éttermet nyitott, amiben a távolságtartás és higiéniai szabályok maximálisan működnek, ez eddig nem mindenhol sikerült.

A svéd étterem napi egy vendéget fogad. Kontaktmentesen

A svéd étterem napi egy vendéget fogad. Kontaktmentesen (Fotó: Bord för En)

Igaz, azt meg kell hagyni, az élmény nem pont ugyanaz, mint egy átlagos étteremben. Itt ugyanis egy ember ül a puszta közepén egy szépen megterített asztalnál.

Az étterem május 10-én nyit Varmlandben, és napi egy vendéget fogad.

Linda Karlsson és chef férje, Rasmus Persson a Bord för En (vagyis asztal egy főre) kitalálói egy kis kosárban fogják kötélcsigán szervírozni az ételt.

Bár a svédeknél nincsenek szigorú szabályok, a házaspár mégis szeretett volna egy maximálisan biztonságos helyet egy jó lakoma elfogyasztására.

(via)

(Kiemelt kép: Bord för En)

De mi a helyzet a magyar éttermekkel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top