Mindennapok

Kutyaként éli az életét a 21 éves optikus

Videóival százszor annyit keres, mint optikusként.

A 21 éves Jenna Phillips optikusként végzett és két éves dolgozott is a szakmájában, mielőtt rájött, hogy inkább kutyaként kívánja folytatni az életét. Persze nem folyamatosan, inkább csak néhány videón, amelyeket egy előfizetéses csatornán publikál. Saját bevallása szerint ebből nagyjából százszor annyit keres, mint látásvizsgálatokkal.

A texasi lány próbaképpen töltött fel egy-két videót az internetre. Ezután kezdett el tárgyalni két chicagói férfival, akik beavatták abba, hogy az ilyen videókkal jól is lehet keresni. A magukat állatnak tettető, fiatal nők videói egy kicsit hasonlók a pornóvideókhoz, hasonló üzleti modellben is terjesztik őket, csak ezekben nincs szex. Helyette van vonyítás, vakkantgatás, a saját test nyalogatása és lefetyelés, szóval jó pár olyan dolog, aminek a megtekintéséért fizetnek az emberek.

A texasi nő azt nyilatkozta, nem esik nehezére kutyaként viselkedni kamera előtt, mert néha kamera nélkül is így megy az utcán, rossz tapasztalata ebből soha nem volt.

Egy igazi, ámbár túlsúlyos kutya (Fotó: Pixabay)

Egy igazi, ámbár túlsúlyos kutya (Fotó: Pixabay)

Furcsa emberek az nlc-n:

(Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top