Mindennapok

Plüss sárkány barátjától tanul bátorságot a mentett kiscica

Amikor Samantha Smart és családja egy pici cica keserves nyávogására lett figyelmes floridai otthona szomszédságában, tudták, hogy azonnal segíteniük kell. Sikerült is, és azóta egy újabb, nagyon kedves taggal bővült a család. Vagyis kettővel.
Cica - Fotó: Pixabay

„Nem is nyávogásra, sokkal inkább sírásra lettünk figyelmesek” – mesélte el a cicát megtaláló Samantha Smart a Dodo nevű cukiságportálnak. A macskamentő nő hozzátette, nem csak a családja, a szomszédok is segítettek, hogy megtalálják a szívszaggató hang forrását.

Végül rábukkantak az azóta Ponyo névre keresztelt kiscicára. Eleinte nem akarták örökbe fogadni, mert a családnak már volt egy másik macskája, majd mégis úgy érezték, hogy Ponyo hozzájuk tartozik.

A mentett kiscica hamar elkezdte otthon érezni magát a családnál, főleg miután Samantha kislánya kitalálta, hogy választ egy plüss barátot a cicának, akitől az új jövevény még inkább kényelmesen és biztonságban érezheti magát.

Violet választása végül egy plüss sárkányra esett, akivel azóta is minden este összebújva alszik Ponyo. Sőt, a cica és a kis sárkány viszonylag sűrűn korzóznak egymás társaságában a ház körül: mindketten azóta is a család nagy kedvencei.

Kiemelt képünk illusztráció. 

Még több bátor cica az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top