nlc.hu
Mindennapok

Mohamed Fatima esküvője

Férjhez ment Mohamed Fatima, csodaszép menyasszony volt a 39 éves énekesnő

A neten ismerkedtek össze, most már férj és feleség.

Férjhez ment Mohamed Fatima. A 39 éves énekesnő összekötötte az életét szerelmével, Gáborral, akit a Life TV tavaly novemberi Vacsorakirály című műsorában mutatott meg először tévéképernyőn.

Mohamed Fatima

Mohamed Fatima és párja, Gábor a neten ismerkedtek meg és első látásra egymásba szerettek – Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

Mohamed Fatima a közösségi oldalán számolt be a nagy napról – szúrta ki a Bors – fotót is posztolva arról, amint éppen a tortafelvágáshoz készülődnek. Az énekesnő mesésen festett a menyasszonyi ruhában. (Az esküvői fotót itt nézheted meg!

Mint posztjában írja, megtették életük első nagy lépését. “A hármas szövetség létrejött, aminek Isten, a szerelmem és én vagyunk a része!” – olvasható az esküvői fotójuknál. A beszámolóban Mohamed Fatima azt is megjegyzi, hogy amint kapnak időpontot, a hivatalos tanácsi esküvőjükre a családjukat és a közeli barátaikat is meghívják.

Még több sztáresküvő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top