nlc.hu
Mindennapok

19 éves cicát fogadott örökbe a 101 éves asszony

19 éves cicát fogadott örökbe a 101 éves asszony

Tökéletes párost alkot a 101 éves asszony és a 19 éves örökbe fogadott cica.
19 éves cicát fogadott örökbe a 101 éves asszony

Az idős állatokat általában nehezebben fogadják örökbe, de egy észak-karolinai macskának pont az előrehaladott kora segített abban, hogy új otthona legyen.

Gus, a 19 éves macska szeptemberben került Catawba megye egyik menhelyére, mert az előző gazdája olyan élethelyzetbe került, hogy már nem tudott gondoskodni róla.

Pár héttel később egy különleges kérést kapott a menhely: egy 101 éves nőnek keresett macskát a családja. A Penny nevű asszonynak elpusztult a cicája, és szüksége volt egy új társra.

Gus – aki emberi életkorban számolva 133 éves lenne –, hamar egymásra hangolódott az asszonnyal, aki befogadta az idős cicát, és azóta is tökéletes párost alkotnak.

Jane Bowers, a menhely vezetője azt mondta, hogy bár a legtöbben fiatal állatot akarnak örökbe fogadni, annak is megvan az előnye, ha idősebb kedvencet választunk. Ők ugyanis általában szobatiszták, jobban viselkednek, kevésbé rágnak össze mindent, és egyszerűen csak örülnek, hogy újra családra leltek.

(Fox News)

Szeretnivaló idős állatok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top