nlc.hu
Mindennapok

A férje 28 évvel idősebb nála, támadják is érte

Perverznek nevezték, mert egy 28 évvel idősebb férfihoz ment hozzá, de ő visszavágott

A 27 éves nő és 55 éves férje a YouTube-on ismerték meg egymást, és mindössze három hónapnyi járás után összeházasodtak. Rengeteg támadás érte a kapcsolatukat, de ők kitartottak, sőt még egy közös YouTube-csatornát is létrehoztak, amiben bizonyítják, működik a szerelmük.

Minden a YouTube-on kezdődött, ahol Darin Henderson rátalált a nála 28 évvel fiatalabb Sarah YouTube csatornájára tavaly. Kommentelt, a lány válaszolt, ő is bekövette a férfi YouTube-csatornáját, majd kommunikálni kezdtek. Megnézték egymás YouTube-videóit, majd egyre többet beszélgettek. Egy idő után úgy érezték, hogy lelki társak, de a találkozás nem volt egyszerű, ugyanis tizenkét órányi autóútra laktak egymástól. Azonban eljött az a pont, amikor ez már nem lehetett visszatartó erő: Darin kocsiba vágta magát, Missouri államból Michiganbe vezetett, ahol öt órát beszélgettek, és azonnal érezték, hogy őket az ég is egymásnak teremtette – írja az au.lifestyle.yahoo.com.

Perverznek nevezték, mert egy 28 évvel idősebb férfihoz ment hozzá, de ő visszavágott

Sarah és Darin jól érzik magukat együtt (Fotó: Profimédia)

Innentől kezdve a kapcsolatuk olyan intenzívvé vált, hogy három hónappal később, idén januárban össze is házasodtak, és azóta is boldogok, bár sok nehézség árán. Sarah-t rengetegen gyanúsították meg azzal, hogy csak a pénzéért kell neki Darin, de ő ezt kikéri magának, hiszen a férfinak nincs is olyan sok pénze.

A humoráért, a szeretetéért és a kedvességéért imádom őt, nem pedig a pénzéért

– vallja a lány, akit az is idegesít, hogy a férjét sokan perverznek tartják azért, mert egy ennyivel fiatalabb nővel jár.

Perverznek nevezték, mert egy 28 évvel idősebb férfihoz ment hozzá, de ő visszavágott

Darin és Sarah nagyon szerelmesek (Fotó: Profimédia)

Pedig ő már felnőtt nőként választott párt, nem kamaszként. A szerelmüket a lány szüleinek is nehéz volt megemésztenie a nagy korkülönbség miatt, különösen az édesapjának, ám miután megismerték Darint, sokkal megértőbbé váltak. A pár egy közös YouTube-csatornát – AgeGapAdventures – indított, ahol azt mutatják meg, mennyire boldogok együtt.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top