nlc.hu
Mindennapok

Nagy fájdalmai miatt támadhatott az ápolónőkre a szentesi kórház betege

Túl nagy fájdalmai miatt támadhatott az ápolónőkre a szentesi kórház betege – állítja a feleség

Panaszt tenne a kórház ellen, amiért szerinte nem a kellő körültekintéssel ápolták férjét.

Néhány héttel ezelőtt szentesi Dr. Bugyi István Kórházban szerda hajnalban egy angol beteg rátámadt két ápolónőre, egyiküket a nyakán, a másikukat a karján sebesítette meg.

A támadó ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

A szentesi Dr. Bugyi István Kórház épülete

Ápolókra támadt egy beteg a szentesi kórházban (Fotó: Dr. Bugyi István Kórház)

Az RTL Híradója szerint a férfi két nappal a támadás után elhunyt, felesége pedig a hatósági boncolás eredményének birtokában panaszt tesz a kórház ellen. Állítása szerint ugyanis férjének, aki végstádiumú rák miatt került kórházba, nem csillapították fájdalmait, ezért került önkívületi állapotba és sebesítette meg üvegdarabokkal a két ápolónőt szeptember végén a szentesi kórházban. 

Az intézmény az RTL megkeresésére azt válaszolta, a beteg- és személyiségjogokra hivatkozva nem adnak tájékoztatást az ügyről, de elítélnek minden, egészségügyi dolgozó elleni atrocitást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top