nlc.hu
Mindennapok
Vajúdó tűzoltó életet ment

Vajúdás közben mentett életet a hősies tűzoltó

Először segített egy autóba szorult embernek, majd megszülte harmadik gyermekét.

Egy várandós marylandi tűzoltó nem hagyta, hogy a vajúdás megakadályozza abban, hogy segítsen egy autóba szorult embernek, miután mindketten súlyos autóbalesetben szenvedtek. Alig 24 órával később pedig megszülte harmadik gyermekét.

A Bowleys Quarters Volunteer Fire Rescue and Marine Facebook-bejegyzése szerint Megan Warfield éppen befejezte a néhai édesapja tiszteletére rendezett golf-emlékverseny megrendezését, amikor autóbalesetet szenvedett. Az eset idején az önkéntes tűzoltónak már csak egy hete volt hátra a kiírt szülési határidőtől.

Az ütközés után Warfield azonnal kiszállt a járművéből, és a másik, felborult járműben rekedt személy segítségére sietett. A baleset következtében a 30 éves anya vajúdni kezdett, de figyelmen kívül hagyta a fájdalmat, hogy gondoskodjon az áldozatról.

Nem tudom, hogyan csináltam, amit tettem, mert a görcsök nagyon erősek voltak” – mondta Warfield az NBC reggeli műsorában. – Biztosan az adrenalin dolgozott.”

Warfield, aki szintén a Baltimore megyei tűzoltósággal dolgozik, mindent megtett azért, hogy a női áldozat nyugalomban legyen, amíg a további segítség meg nem érkezett. Az áldozat állítólag tiltakozott, hogy egy mindenórás nő lássa el.

Miután a segélyhívók a helyszínre érkeztek, Warfield bejelentkezett a baltimore-i Johns Hopkins Kórházba, és alig egy nappal a baleset után egy egészséges kislánynak adott életet, aki a Charlotte nevet kapta.

A tűzoltóság igazi közszolgának nevezte Warfieldet hősies tettét, amiért kitüntetésben részesítik.

Az anyák mindenre képesek: egy nő például záróvizsgázás közben vajúdott.

Nyugalomba helyzete az áldozatot, amíg kiérkezett a segítség

Nyugalomba helyzete az áldozatot, amíg kiérkezett a segítség. Fotó: Facebook

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top