nlc.hu
Mindennapok

Bródy János a világ helyzetéről

Bródy János: „Úgy érzem, eléggé a szakadék szélén táncolunk, nagyon zűrzavaros a világ”

Bródy évekkel ezelőtt megérezte, hogy ez fog történni a világban.

Bródy János az ATV Egyenes Beszéd című műsorának a vendége volt, ahol elárulta, mostanában nincs sok kedve új dalokat írni, mégpedig azért, mert rosszak az előérzetei azzal kapcsolatban, hogy merre halad a világ. De beszélt az elmúlt időszak megpróbáltatásairól is, és azt is elmondta, hogy úgy érzi, az a generáció, amelynek ő a képviselője, kollektíve nem volt olyan szerencsés, mint amilyen ő maga lett.

Bródy János

Bródy János – Egyenes Beszéd

„Dalokban már nagyon sok mindent megírtam és azt gondolom, hogy a mindenkori lelkiállapotom, talán még fizikai állapotom, különösen a világhelyzet, mindig beleszivárog a dalokba. Őszintén szólva, mostanában nincs sok kedvem új dalokat írni. Rosszak az előérzeteim, azt gondolom, hogy eléggé a szakadék szélén táncolunk és nagyon zűrzavaros a világ” – mondta a művész. 

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész és dalszerző beszélt arról is, amin az elmúlt időszakban keresztül ment, ugyanis bőrrák miatt hétszer műtötték meg, de most már készül a színpadi visszatérésre. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top