nlc.hu
Mindennapok
Ryan Reynold Hollywood legmenőbb férje

Bebizonyítjuk, hogy Ryan Reynolds Hollywood legmenőbb férje

Több tucat olyan lista létezik a neten, ami Hollywood legjobb férjeit gyűjti össze. Bár ezek szubjektív válogatások, egy dolog nagyon is közös bennük: Ryan Reynolds nem hiányozhat róluk.

Az elmúlt évtizedben a mozi világában akkor számítottál igazán valakinek, ha valamilyen módon részesévé váltál a Marvel világának. Ryan Reynolds ennek a követelménynek abszolút eleget tett, amikor vállalta, hogy Wade Wilson bőrébe bújik. Deadpoolként a gyors gyógyulás szupererejét tudhatta magáénak (ami még a Zöld Lámpás mágikus gyűrűjénél is menőbbnek számított, sőt…), viszont a való életben is van egy megfoghatatlan szuperképessége: sokak szerint igazi mintaférj.  

A színész és Blake Lively a Zöld Lámpás forgatásán találkoztak először, ám mindketten foglaltak voltak, Reynolds egész konkrétan egy másik gyönyörű szőke színésznő, Scarlett Johansson házastársa volt akkoriban. A fordulópont akkor következett be, amikor a válás után egy dupla randin vettek részt – külön-külön párral érkezve -, a színész saját bevallása szerint itt már pontosan tudta, hogy Blake Lively lesz számára az igazi. Nem sokkal később összebútoroztak, és hamarosan az esküvőt is megtartották, azóta pedig boldogan élnek… Ha az életükről film készülne, biztosan egy ‘90-es évekbeli romkom lenne, ugyanis Hollywood álompárjáról van szó, akik éppen a negyedik közös gyereküket várják, és ezzel meg is érkeztünk az első okhoz, amiért Reynolds fejére került a sztárvilág legjobb férjének járó képzeletbeli korona. 

Kenyérre kenhető apuka 

A lányos apukák mindig más megítélés alá esnek, gyakran halljuk, hogy kenyérre lehet kenni őket, márpedig Reynolds háromszorosan is eleget tesz ennek a sztereotípiának, ugyanis nőuralom veszi körül. Első kislányuk, James 2014-ben született, és a színész egy későbbi nyilatkozatában elárulta, hogy egyáltalán nem bánja a babával járó nehézségeket, szívesen cserél pelust, vagy kel fel hozzá éjszaka. „A kisujja köré csavart attól a naptól fogva, hogy kilépett erre a világra” – mesélte a Today Showban, azóta pedig még büszkébben feszít ebben a szerepben, hiszen két másik kislány is követte a tesót, Inez 2016-ban, Betty pedig 2019-ben jött a világra. A színész gyakran oszt meg kedves, érdekes, de alapjaiban nagyon szórakoztató anekdotákat a Twitter oldalán az apaságról, ezzel pedig a férjként való megítélése is hatványozottan nő.  

Ryan Reynolds, Blake Lively és a gyerekek (Fotó: Profimedia)

Ryan Reynolds, Blake Lively és a gyerekek (Fotó: Profimedia)

A felesége a legjobb barátja 

Egyes elméletek szerint a barátságokból szövődnek a legszebb szerelmek, és ha csak az ő példájukat nézzük, ebben lehet valami. Ahogy említettük, a pár a Zöld Lámpás forgatásán találkozott egymással, és nagyon hamar egy hullámhosszra kerültek, de szigorúan csak barátokként tekintettek a másikra az ominózus dupla randiig.  „Körülbelül egy évvel azután, hogy a Zöld Lámpás jött és ment, mindketten szinglik voltunk, dupla randevúra mentünk – Blake egy másik sráccal, én pedig egy másik lánnyal – és ez volt a legkínosabb, mert olyanok voltunk, mint a tűzijáték” – mesélte az Entertainment Weekly-nek. 

Sokáig voltunk haverok, szerintem ez a legjobb módja a kapcsolatnak, ha barátságból indul.

És hogy ezt bizonyítsa, tíz éve tartó házasságuk alatt annyiszor trollkodta már meg a feleségét – persze a legkedvesebb módon –, hogy kétség sem férhet hozzá, hogy tényleg ő a legjobb barátja. Az ember ugyanis csak azt húzza ennyit, akivel a legtutibb belsős poénjai vannak. 

Ryan Reynolds és Blake Lively

Ez a nézés mindent elmond (Fotó: Getty Images/Jeff Kravitz)

Bókbajnok 

Lehet, hogy szeret viccelni, emellett azonban van egy nagyon tiszteletteljes oldala is, amit Blake Lively-nak tartogat. Amikor 2016-ban csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán, köszönőbeszédében a feleségét méltatta. 

Szeretnék köszönetet mondani a feleségemnek, Blake-nek, aki ott ül, aki a mindenem. Te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Mindent jobbá teszel – abszolút mindent az életemben. A két leghihetetlenebb gyereket adtad nekünk, akiket valaha is remélhettem. Álmaim édesapjává tettél, pedig azt hittem, hogy csak szórakozott nagybácsi lehetek.

Azt is érdemes kiemelni, nemcsak nagyszerű barátja és tiszteletteljes férje a színésznőnek, de az anyaságot, mint intézményt is nagyon nagyra becsüli. „Én csak egy pelenkaváltó vagyok, amely egy életfenntartó rendszerhez van kötve, de a feleségem reggeli, ebéd és vacsora. Ő egy emberi Denny’s (amerikai étteremlánc, ami 0-24-ben nyitva van – a szerk.) egész nap… és soha nem ér véget neki. Bár ő a legszebb Denny’s, akit valaha láttál, ezt garantálom.” Nyilván nem ez a legköltőibb, legromantikusabb metafora, amit valaha hallottunk, ám ezzel együtt is elnézzük neki, mert a David Letterman Showban tett kijelentése mindent felülír: 

Amikor megszületett a babánk, jobban beleszerettem a feleségembe, mint valaha életemben.

Rosszban is együtt 

A karantén sok kapcsolatot megtépázott, viszont akadtak olyanok is, amiket sokkal szorosabbá tett, például a Reynolds-Lively párosét. Amikor a négy fal közé szorultak, Ryan olyat tett, amivel kétségtelenül bizonyította, hogy tényleg jóban-rosszban a felesége mellett áll: befestette a haját. De nem akármilyen összecsapott munkára gondolj, komoly, szakavatott mozdulatokkal hosszasan dolgozott azért, hogy a legjobb végeredményt nyújtsa a párjának – és erről videó is készült, ami többet mond minden szónál: 

A családja miatt próbál a szorongásán felülemelkedni 

A színész az évek során többször beszélt nyíltan arról, hogy az édesapjával megromlott a viszonya, és ez mennyire rosszul érintette őt. Egy interjúban konkrétan kiemelte, hogy mennyit köszönhet a feleségének, amiért empátiával fordult felé, és megértette őt, amikor pedig a mentális egészségéről beszélt, akkor is a családja volt az, ami inspirálta abban, hogy megnyíljon, mert szeretne a lehető legjobb férj és apa lenni saját jogon is.

Szülőként az a dolgom, hogy példát mutassak a gyerekeimnek. Tudniuk kell, hogy teljesen normális dolog szomorúnak, mérgesnek vagy feszültnek lenni, hogy soha ne érezzék úgy, titkolniuk kell az érzéseiket. Úgy hiszem, a mentális egészség nem kap elég hangsúlyt a médiában, ezért sokan magukba fordulnak, mert azt gondolják, hogy az ő érzéseiket nem érti meg senki, pedig nem így van!

Ryan Reynolds és Blake Lively

A családjánál nincs fontosabb (Fotó: Getty Images/ Axelle/Bauer-Griffin)

Otthon, édes otthon 

A pár gyakran hangsúlyozza, hogyha tehetik, akkor együtt utaznak a forgatások helyszínére, viszont a Deadpool bizonyos jelenetei Reynoldsot elszólították, a színésznő pedig Amerikában maradt a babájukkal. Ryannek annyira hiányzott a családja, hogy amikor befejezték a forgatást, szinte azonnal repülőre pattant. „Mikor öt héttel ezelőtt összecsomagoltam a forgatáson, egy órán belül – nem viccelek, még az arcomon volt a ragasztó, amivel a heges sminkemet ragasztották fel -, egy Bangkokba tartó repülőn ültem, hogy amilyen hamar csak lehet, hazatérhessek a feleségemhez és a kisbabánkhoz.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top