nlc.hu
Sztárok

Blake Lively szerelmi élete

Blake Lively szerelmi élete akár egy jól megírt forgatókönyv is lehetne

Elképzelni is nehéz összeillőbb párt, mint Blake Lively és Ryan Reynolds, már ha hollywoodi mércével számolunk, de a nagy egymásra találás előtt azért a színésznőnek is kijutott a pasikból.

Blake Lively ma 35 éves lett. A színésznő alig két évvel idősebb nálam, de velem ellentétben már tíz éve boldog házasságban él Ryan Reynolds oldalán – bizony, 2012-ben mondták ki a boldogító igent – és három csodálatos gyereket is nevelnek. A házasságuk egyszerűen legendás, elég csak arra a momentumra gondolni, amikor pandémia idején Ryan fodrásznak állt és maga festette be Blake haját – hát mi ez, ha nem igazi szerelem?!  

A pár a Zöld lámpás film forgatásán találkozott, de mindketten foglaltak voltak, ezért csak barátként tekintettek egymásra. A fordulópontot egy dupla randi jelentette, ahová külön-külön párral érkeztek, de ahonnan – állítólag – a találka végén már együtt mentek haza, nem sokkal később pedig össze is bútoroztak. Egy év sem kellett ahhoz, hogy végül hivatalosan is összekössék az életüket, de ahogyan a kapcsolatukból sem csináltak nagy felhajtást, úgy a ceremóniát is zárt ajtók mögött tartották.  

Az egész akár egy jól megírt forgatókönyv is lehetne, hiszen mégiscsak Hollywood egyik álompárjáról van szó, de azért az idáig vezető út nem volt ennyire zökkenőmentes, a színésznő több szakításon is túlesett, mielőtt végleg rátalált az igazira. 

Kelly Blatz neve talán elsőre nem mond túl sokat, a srác a Disney egyik üdvöskéjének számított a kétezres évek elején, ő alakította a tini szuperhősös sorozat, az Aaron Stone főszerepét, ám a kapcsolatuk korábbra datálható, egészen pontosan 2004-re, a két fiatal a Simon mondja forgatásán talált egymásra. Blake mindössze 17 éves volt ekkor, mégsem ifjúkori fellángolásról beszélhetünk. Kelly és a színésznő három évig alkottak egy párt, gyakorlatilag sülve-főve együtt voltak, egymás mellett nőttek fel. Ők voltak Miley Cyrus és Liam Hemsworth korai, visszafogottabb kiadása, a képeiket elnézve pont olyannak tűnnek, mintha a szerelmük is egy Disney-tündérmese lett volna. Az élet azonban közbeszólt, Blake-et a karrierje New Yorkba szólította, hogy az egyik legikonikusabb divatdiktátor karakter bőrébe bújjon, a kapcsolat pedig nem élte túl a távolságot.  

2007-ben megkezdődött a Gossip Girl forgatása, ahol a színésznő Serena van der Woodsen szerepe mellett egyúttal a lehetőséget is megkapta, hogy újra szerelembe essen. Pen Badgley-vel, aki Dan Humphrey-t formálta meg (és Pletykacicát is, de ez olyan mély sebeket szaggat fel, hogy inkább jobb, ha nem is említjük), tökéletesen működött közöttük a kémia, nemcsak a kamerák előtt, hanem a színfalak mögött is. A szemfüles rajongók már ekkor sejtették, hogy több van közöttük, mint barátság, ők azonban egy teljes évig kitartottak amellett, hogy nem táplálnak romantikus érzelmeket egymás iránt. Végül stílusosan, a legrangosabb vörös szőnyeges eseményen, a MET-gálán debütáltak, ahol kézen fogva jelentek meg, szemernyi kétséget sem hagyva afelől, hogy a fanok álma valóra vált. Úgy tűnt, hogy ez a kapcsolat, ha nem is örökké, de jó hosszú időre fog szólni, ezért is volt annyira meglepő, hogy a bűvös harmadik év végén mégis különváltak. Az okot azóta sem árulták el, viszont az, hogy ezt követően még két évig dolgoztak együtt a sorozatban, elárulja, hogy valószínűleg baráti módon sikerült a szakítást intézni.  

Blake Lively és Pen Badgley

Blake és Penn a MET-gálán 2008-ban (Fotó: Getty Images/Ray Tamarra)

Blake nem sokáig „hevert parlagon”, egy igazi szívtipró nagyágyú, Ryan Gosling csapott le rá. 2010 októberében a párt Disneylandben kapták lencsevégre, ahogyan együtt fagyiztak, néhány hónappal később pedig a lapok arról számoltak be, hogy a színésznő ott volt Ryan filmjének, a Kék Valentin premierjének az afterpartiján. Az akkori hírek szerint láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában, viszont a közeli barátok, akik természetesen a nevük elhallgatását kérték, úgy ítélték meg, hogy az ügy nem komoly közöttük. Igazuk lett, amilyen gyorsan jött, olyan tempósan véget is ért a fellángolás. Ez a Ryan jött és ment, de ahhoz, hogy Blake révbe érjen, még volt egy állomás, egy újabb A-listás híresség, Leonardo DiCaprio személyében. 

Ha felütnénk a hollywoodi értelmező kéziszótárt az egynyári kalandoknál, akkor valószínűleg az ő képük virítana ott, ugyanis a románc konkrétan ennyi időt élt meg. 2011 májusában kezdtek randizni, és még ugyanebben az évben, októberben szakítottak, közötte viszont az egész nyarat egymásnak szentelték. Végigjárták Európát, New Yorkot, és még Ausztráliában is megfordultak abban a néhány hónapban, jó sok feladatot adva a lesifotósoknak, végül viszont úgy döntöttek, hogy barátnak jobbak, mint bármi másnak, ezért Blake ismét belevetette magát a randizásba.  

Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake és Ryan a Zöld Lámpás premierjén 2011-ben (Fotó: Getty Images/Alberto E. Rodriguez)

2011 őszét írjuk, körülbelül ekkor történt meg az a bűvös dupla randi, ami annyira jól alakult, hogy végül házasság lett belőle. Ryan Reynolds és Scarlett Johansson válását éppen ebben az időben mondták ki, úgyhogy a Zöld Lámpás zöld utat kapott ahhoz, hogy meghódítsa a szép színésznő szívét.

Akkor úgy fogalmazott: „Barátok és haverok voltunk, majd körülbelül másfél évvel később (a forgatás után – a szerk.), igazából dupla randira mentünk, de mindketten mással. A következő dolog, amit tudok, hogy ő Bostonba utazott, és én is mentem vele. Azt mondtam: »Veled tartok.« Felszálltunk a vonatra és együtt mentünk oda. Könyörögtem neki, hogy aludjon velem” – mesélte a SmartLess podcast egyik epizódjában, tréfásan megemlítve, hogy ez elég szánalmas trükk volt a részéről, de hogy mennyire jól sikerült, bizonyítja, hogy egy hétre rá bedobta, közös házat kellene venniük, és meg is tették. 2012-ben egy intim ceremónián összeházasodtak, 2014-ben pedig megérkezett az első kislányuk, James, akit 2016-ban Inez, 2019-ben pedig Betty követett. Bár sokat a magánéletükről nem árulnak el, a közösségi médiában gyakran trollkodják meg egymást, 2020-ban, Ryan szülinapján például a színésznő ezt írta. 

„1) Ki az az elveszett lélek, aki szülinapi PITÉT választ? 2) Milyen állat eszi meg a tortáját (pitéjét) anélkül, hogy előbb elfújná a gyertyákat? @vancityreynolds ez a valaki. Őszintén szólva, nem hiszem el, hogy még mindig házasok vagyunk.” Pedig azok, és reméljük, hogy a boldogan éltek ezúttal örökre szól. 

Forrás: Insider, Harper’s Bazaar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top