nlc.hu
Mindennapok

56 éves nagymama szült

Egészséges kislányt szült fiának és menyének egy 56 éves nagymama

Jeff ott volt a szülőszobán, amikor anyja az ő kislányának adott épp életet.

Jeff és Cambria Haucknak ​​kevés lehetősége maradt arra, hogy az ötödik gyermekük megszülessen, mert a nő méhét a negyedik szülés után el kellett távolítani. Ekkor azonban Jeff anyja, az 56 éves Nancy bejelentkezett, hogy ő majd kihordja és megszüli a kisbabát.

Jeff azt mondja, hogy a szülés gyönyörű pillanat volt, számára pedig egyáltalán nem volt kellemetlen, hogy saját anyját kíséri a szülőszobára. Nancy mintegy kilenc órán keresztül vajúdott, végül a kis Hannah szerencsére teljesen egészségesen született meg.

„Minden tökéletesen ment, és nagyon áldásnak érezzük, hogy a családunkban van” – mondta a My Modern Metnek a béranya/nagymama, miközben épp lábadozik, és megbirkózik azokkal az összetett érzelmekkel, amikor a szülés után nem ő viszi haza a kisbabát. „Mély hála és az elválás miatt némi szomorúság keveréke ez az érzés.”

Nagyon várták a kislányt. Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Nagyon várták a kislányt. Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Nancy menye, Cambria korábban két ikerpárnak adott életet lombikeljárás során, de nem sokkal a második ikrek születése után Cambria vérezni kezdett, és sürgős méheltávolítást kellett végrehajtani.

Az eljárás után a pár beszélt arról, hogy milyen lehetőségeik vannak a még megmaradt embriójukkal kapcsolatban. Nancy ekkor ajánlotta fel először, hogy legyen menye helyettesítője. Bár kedves ötletnek tartották, nem gondolták lehetségesnek. A termékenységi szakemberrel való beszélgetés után azonban rájöttek, hogy amíg Nancy egészséges, van esély.

„Szívem szerint szeretném, ha minden gyermekem és unokám tudná, hogy egyformán szeretem őket – osztotta meg Nancy –, és bármelyikükért megtenném”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top