nlc.hu
Mindennapok

Ijesztően hosszú a hüvelykujja egy 23 éves fiatalnak

Ijesztően hosszú hüvelykujja van egy 23 éves fiatalnak

Kétmilliós követőtábora van a fiatalnak a TikTokon annak köszönhetően, hogy óriási hüvelykujját mutogatja.
Jacob Pina hosszú hüvelykujja

Elképesztően hosszú hüvelykujjal büszkélkedhet egy 23 éves amerikai fiatalember; a Massachusetts állambeli Jacob Pina hüvelykujjának hossza majdnem eléri a 13 centimétert, ami ámulatba ejti az embereket, valahányszor meglátják.

Pár éve Jacob rájött arra, hogy az eleve méretes ujját még hosszabbra tudja nyújtani. Azt állítja, azóta képtelenség legyőzni őt a hüvelykujjak csatája nevű játékban (thumb war). Ennek az a lényege, hogy az ellenfelek összekulcsolják az ujjaikat, majd a hüvelykujjaikkal harcolnak, és megpróbálják lenyomni a másikat.

@jwpina Replying to @arianasoutofdatecupcakke Never lost 👍🏼 #longthumb #foryou ♬ I Wanna Go Home - Fat Cat

Egyedivé tesz, és ez elég menő. A hüvelykujjam hossza egyébként arányos a kezem többi részével, mivel eleve hosszú ujjaim vannak

– árulta el Jacob.

A különleges adottsága komoly ismertséget hozott neki, ugyanis több mint 2 millió követője van a TikTokon. Nagy attrakciókat nem csinál, csupán különböző helyzetekben megmutatja az elképesztően hosszú hüvelykujját, az emberek pedig több százezerszer, olykor milliószor nézik meg a videóit.

Jacob gyakran azzal viccelődik, hogy azért ilyen hosszú a hüvelykujja, mert gyerekkorában túl sokat szopogatta. Az igazság viszont az, hogy alapból magas, több mint 180 centiméter, ami mellett nem olyan meglepő, ha az ujjai is hosszúak.

Az extra méretet viszont állítása szerint úgy éri el, hogy „meg tudja hosszabbítani” az ujját egy különleges technika segítségével. Erről részleteket nem árul el, de néha vicces hanghatások kíséretében mutatja meg a folyamatot.

@jwpina Reply to @user20565079787985 Long fingers check 👍🏼 #foryou #fyp #longthumb #bighands ♬ original sound - Jacob Pina

„Egy nap csak játszottam, és amikor kinyújtottam a hüvelykujjam, rájöttem, hogy meg tudom hosszabbítani. Utána könnyedén vissza tudom húzni, hogy megint rövidebb legyen, és ez egyáltalán nem fáj nekem” – mondta. Mások úgy gondolják, hogy Jacob semmilyen „ujjhosszabbítási trükköt” nem talált ki, csupán a bemutatói elején úgy tartja a kezét, hogy rövidebbnek tűnjön az eleve gigantikus hüvelykujja.

Akármi is legyen a titka, a mindennapi tevékenységek elvégzése során semmilyen problémát nem okoz, hogy ilyen különleges ujjal rendelkezik. Igaz – a rengeteg TikTok-követőt leszámítva – valódi előnyt sem jelent a méretes tesztrész.

„Sokan azt feltételezik, hogy az ujjam segíthet nekem az olyan sportokban, mint a kosárlabda, de ez nem igaz. Annak ellenére, hogy hosszú ujjaim vannak, alig tudok egy kosárlabdát a tenyerembe szorítani” – mondta Jacob.

Hát, ha kosarazásnál nem is veszi hasznát, érdemes lenne stoppolásnál is kipróbálni.

(Metro)

(Kiemelt kép: TikTok/jwpina)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top