nlc.hu
Mindennapok

Szülinapi képeslappal tehetsz boldoggá egy rákbeteg 5 évest

Te is küldhetsz képeslapot a rákbeteg kislány utolsó szülinapjára

Októberben diagnosztizáltak nála előrehaladott agydaganatot, így ez az utolsó szülinapja Delaney-nek.
születésnapi torta

Lesújtotta a családot, mikor az orvosoktól megtudták, kislányuknak csak néhány hete van hátra. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Delaney december közepén ünnepli a születésnapját, ezért az idei, 5. szülinapját még megünnepelheti a családja és barátai körében. Sőt, akár te is boldogabbá teheted, mutatjuk, hogyan!

A kislányt a milwaukee-i Wisconsin-i Gyermekkórházban kezelik, szülei minden percet próbálnak mellette tölteni: „Napról napra egy kicsit többet veszítünk belőle. Ő is tudja, hogy beteg a fejecskéje, és hogy valószínűleg egy kicsit rosszabbul fogja magát érezni az idő múlásával. Nincs szívszaggatóbb a világon annál, hogy ezt elmondjuk a 4 éves kislányunknak” – mondta Heather Krings, az anyuka. 

Amikor meghallotta Delaney diagnózisát, a család barátja, Sharon Tomlinson azonnal képeslapgyűjtő akcióba kezdett, hogy minél több születésnapi üdvözlőlapot gyűjtsön a beteg kislánynak. A világ minden tájáról érkeznek hozzá jókívánságok, ami könnyekig hatja a szülinapos kislány szüleit.

A pewaukee-i helyi közösség különleges születésnapi ünnepség megszervezésével próbálja emlékezetessé tenni Delaney nagy napját, amin 150 veterán autó fog felvonulni, a rendőrség és mentőalakulatok tesznek nála látogatást és a Frozen szereplői is felköszöntik. Delaney egy különleges születésnapi tortát is kap.

Ha te is küldenél neki egy képeslapot, így címezd meg:

Delaney Kring, c/o Shorewest Realtors, 1296 Summit Ave, Oconomowoc, WI 53066.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top