Lilu sztármustra

Sztármustra Liluval: vedd elő a régi flanelt! Újra hódít a kockás ing

Idén reneszánszát éli a kockás ing, aminek azért örülök, mert szerintem ez egy igazán vagány viselet, nagyon egyszerű, mégis rendkívül sokféle módon lehet hordani.
 

Sztármustra Liluval! Olvasd el a korábbi cikkeket is!

Ez a ruhadarab már hosszú évtizedek óta újra és újra felbukkan a divatban, szerencsére már nem azonosítják a favágóviselettel. A piros kockás ing a grunge irányzattal vált kultikussá, én még mindig a stílus kedvenc darabjaival viselem a legszívesebben: bőr- vagy farmernadrággal, trikóval, bakanccsal vagy fekete bokacsizmával, esetleg tornacipővel…Ráadásul imádom derékra kötve hordani, ahogy azt mostanában a hollywoodi sztárok is teszik.

Megnézem
Összes kép (1)

Amit a kockás ingről tudni kell

A flaneltől elkezdve a pamuton át rengeteg anyag közül válogathatsz. Én a flanelre esküszöm, szerintem az a legmenőbb. Végtelen sok szín közül válogathatsz, nekem az alap piros-fekete-kék vagy fehér és a fekete-fehér tetszik a legjobban.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Megnézem
Összes kép (1)

Sorttal igazi fesztiválviselet, napközben a derekadra kötve hordhatod, ha pedig este hűvösebbre fordul az idő, akkor csak magadra kell kapnod – így biztosan nem fogsz megfázni, mégis trendi leszel. Azt gondolom, hogy a kockás ing olyan alapdarab, amelyből egyet vagy kettőt pont elég beszerezned, hiszen ezeket rengetegféleképpen hordhatod. Ha nem akarsz a grunge-os irányába menni, lehetsz benne csinos is. Egy apróbb kockás darab, egy kardigánnal vagy pulóverrel, szoknyával vagy fekete nadrággal abszolút elegáns viselet. 

Sztármustra Liluval: vedd elő a régi flanelt! Újra hódít a kockás ing
Nemcsak vagány, csinos is lehetsz kockás ingben (Asos, H&M)
Sztármustra Liluval: vedd elő a régi flanelt! Újra hódít a kockás ing
A döntés csak a te kezedben van: rövodebb vagy hosszabb fazon? (H&M)

Szerencsére rengeteg fazonból válogathatsz, így ez a darab mindenkinek jól áll. Ha kell, ápol és eltakar, ha úgy adódik, egy trikóval szexi leszel benne. Ha teltebb a testalkatod, választhatsz hosszabb, bővebb fazont. Ha vékony vag,y nyugodtan kísérletezz rövidebb, testhezálló darabokkal, persze csak alkalomhoz illően. Egy üzleti megbeszélésen, sose villantsd ki a derekadat vagy a hasadat, mert úgy biztosan nem fognak komolyan venni.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top