Lilu sztármustra

Sztármustra Liluval: hódít a színes haj

Nyáron nemcsak az öltözködésed lehet egy kicsit színesebb és merészebb, hanem akár a frizurád is. Nagyon vagány, ha ilyenkor akár csak egy-egy buli vagy fesztivál alkalmával színes tincsekkel jelensz meg. Tavaly óta hódít a színeshaj-őrület, amit én is kipróbáltam. Azóta bárhol járok, mindig sikerül lencsevégre kapnom egy-két menő frizurát.

Hogyan varázsolj színes hajat?

Ha tartósabb színt szeretnél, azt javaslom, hogy mindenképpen szakemberrel készíttesd el. Nagyjából az összes márka gyárt különleges színű festékeket/színezőket, az én kedvencem a Crazy Color pink árnyalata. Ha csak egy-egy bulira szeretnél extrém frizurát, házilag is elkészítheted.

Sztármustra Liluval: hódít a színes haj

Én a TNT hajszínező port teszteltem, ami kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, nem hagy tartós nyomot a hajon és egy hajmosással könnyedén eltávolítható. Erre a célra a színes hajlakk, vagy a Body Shop Hajkréták is tökéletesen megfelelnek, ezekhez nem kell leszívni a hajadat, bármilyen az alapszíned, csak rákened vagy ráfújod a terméket, és kész is. Sajnos minden ilyen készítmény kiszárítja a hajat, ezért mindenképp tegyél fel utána egy jó kis tápláló pakolást.

Sztármustra Liluval: hódít a színes haj

Így hordják a sztárok

Természetesen a legnagyobb hollywoodi sztárok is rákaptak a színeshaj-őrületre. Demi Lovato kipróbálta már a kék és pink árnyalatot is. A visszafogottnak tűnő Naomi Watts is viselt már rózsaszín frizurát, a True Blood sztárja, Anna Paquin pedig királykék hajjal hódít az utóbbi időben.

Kékek:

Ez a szín az egyik legvagányabb. A világoskéktől a sötétkékig bármelyik árnyalatot választhatod, de szerintem az a legszebb, ha ezek tónusait variálod.

Megnézem
Összes kép (1)

Pink:

Megnézem
Összes kép (1)

Ez a szín szerintem a legjobban szőke hajon mutat. Legyen ombre vagy csak egy-egy tincsed pink, egyszerűen remekül fog kinézni.

Színesek:

Nem feltétlenül kell kékben vagy pinkben gondolkodnod, a színeknek és variációknak csak a fantáziád szabhat határt. Íme egy kis inspiráció:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top