Magyarország kúl

Perverz recept terjed az interneten

7 deci kiviszörpöt kér nyitásnak.

Léteznek a magyar internetekben olyan receptmegosztó oldalak, mint a Nosalty, a Receptneked, a Mindmegette vagy éppen a Tesco oldala, ráadásul egy Google keresésnél, hogy mondjuk “sertéspörkölt recept” valószínűleg ezek kerülnek a találati listán előre – az oldalakat böngészve nyilvánvalóvá válik, hogy a magyar embert alapvetően nem az közepes átsütött angus hőspogácsás hamburger érdekli, és szuvidolni sem szokott, ellenben nagy barátja a vegetának, és egyéb, a konyhaművészettől távol álló alapanyagoknak és hozzávalóknak. Ennek egyik leképezése a Fradi-szelet, aminek a hozzávalóitól egy kettes típusú diabéteszes azonnal rohamot kap, és el is földelhetik, mivel 7 deci kiviszörpöt és 20 deka porcukrot kér, ezen túl pedig: 6 tojás, 6 ek liszt, 1 csomag sütőpor, 2 mandulaaroma, 1 dl étolaj, 25 dkg margarin és 50 dkg túró, illetve 2 csomag vaníliás pudingpor (ezt kell majd a szörppel felfőzni).

Az elkészítés (változtatás nélkül idézve):

“A tészta hozzávalóit egy tálban, habverővel felverjük, jó alaposan. Egy 22*38 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral és előmelegített sütőben, 200 fokon megsütjük a zöld piskótát (tűpróbát végezzünk!). Kihűtjük, majd lehúzzuk róla a papírt.

A krémhez habosra keverjük a margarint a porcukorral, majd beledolgozzuk a túrót is. Ezt a piskóta tetejére kenjük, vastagon.

A tetejére a mázhoz a szörppel elkevert pudingport jó sűrűre felfőzzük. Még melegen krém tetejére simítjuk. Amikor megdermedt vizes késsel szeleteljük.”

A végeredmény ide klikkelve látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top