Magyarország kúl

Magyar migránsnak adta ki magát a Boratot játszó komikus, de lebukott

Még az is jobb lett volna, ha Sacha Baron Cohen bő gatyában, pörge kalapban, hóna alatt egy adag gulyással sétált volna be a kaliforniai fegyverboltba.

Magyar bevándorlónak adta ki magát az Ali G-t, Boratot, Brünót és még jó néhány faramuci, de mulatságos karaktert életre keltő brit komikus, Sacha Baron Cohen, de csúnyán lebukott – írja a Fox tudósítása alapján a HVG.hu.

Az elmaszkírozott Cohen még februárban sétált be a kaliforniai Riverside Warrior Guns & Ammo nevű fegyverboltjába azzal, hogy magyar bevándorló, és szeretne fegyvert vásárolni magának. Igen ám, csakhogy a bolt tulajdonosa azonnal levette, hogy a fekete bőrnadrágban feszítő, hatalmas álszakállt lobogtató férfi aligha lehet az, akinek mondja magát.

Fotó: Showtime

„Amint megszólalt, azonnal tudtam, hogy a pasas egy csaló. Nem úgy nézett ki, mint egy magyar bevándorló. Baromi szűk bőrgatya, szakáll – egyszerűen nem stimmelt” – mondta az amerikai tévécsatornának nyilatkozva a boltos. Ráadásul, amikor jobban szemügyre vette a színészt, fel is ismerte. „Azt mondtam neki, te vagy Borat!” – idézte fel.

Amikor a tulajdonos rájött, hogy át akarják verni, felháborodásában a színészt és stábját is kizavarta a boltból. A kellemetlen esetet az üzlet biztonsági kamerája is rögzítette, a felvétel pillanatok alatt felkerült az internetre.    

Cohenék azt mondták, dokumentumfilmet forgatnak, de valójában valószínűleg a komikus új, Who is America? című sorozatához akartak anyagot készíteni. A „Trump Amerikáját” bemutató széria első részét vasárnap mutatták be a Showtime-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top