Magyarország kúl

A Thália felújítása miatt új helyszínen forgatták az MTVA sikersorozatát

A Csak színház és más semmiből a tavalyi hat helyett az idén nyolc rész készül. Több régi szereplő is visszatér.

Ősszel a negyedik évaddal folytatódik az MTVA sorozata, a Csak színház és más semmi. A szériából hat helyett nyolc rész érkezik, és a cselekmény fő helyszínét adó Thália Színház helyett is új helyszínen folytatódik a sorozat – írja a Kreatív.

„Idén elindult a Thália Színház felújítása, ami eddig a sorozat fő helyszínül szolgált. A forgatókönyvírókkal, Divinyi Rékával és Goda Krisztinával új ötletet kellett kidolgozzunk. A helyszín adta változás olyan új alapötletet adott, ami véleményem szerint a legizgalmasabb évadot eredményezi a sorozat életében”mondta a Sorozatwikinek Helmeczy Dorottya, a gyártó Megafilm Service ügyvezető igazgatója.

Fotó: MTI Fotó / Kallos Bea

Az idei évadban két korábbi szereplő, a Lilit alakító Mikecz Estilla és a Mátét játszó Klem Viktor is visszatér, és az Oltári csajokból ismert Ember Márk is csatlakozott a stábhoz.

A Csak színház és más semmi új részeinek forgatása májusban kezdődött, és szeptember végéig, 76 napon keresztül tart. A sorozat kreatív producere és egyben forgatókönyvírója most is Divinyi Réka és Goda Krisztina, Miklauzic Bence rendezőtársa ezúttal Vecsernyés János.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top