nlc.hu
Meghitt percek

Jolly-ék karácsonya

Szuperák Barbi Jollyról: „A páromnak borzalmasan nehéz bármit is venni” – kínlódik az ajándékvásárlással a mulatós sztár fiatal kedvese

A mulatós sztár viszont azt állítja, ő mindennek örül.

A Farm VIP 2-ben is bizonyító szerelmespár, Jolly és Szuperák Barbi az utolsó, még lemaradt meglepetéseket szerezte be, amelyre a Tények Plusz kamerája is elkísérte.

Jolly

Szuperák Barbi és párja, Jolly (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

„Én egész évben próbálok figyelni arra, hogy ki mit mond, milyen kis jelzéseket ad. És akkor vagy születésnapjára, vagy karácsonyra azt fogom megvásárolni. A páromnak borzalmasan nehéz bármit is venni. Alapjáraton a nők tudják, hogy ajándékot venni egy férfinak sokkal nehezebb, mint egy nőnek” – vallotta be Barbi. Jolly azonban nem ért ezzel egyet. Állítja, ő mindennek örül.

A mulatós sztár szerint az ajándékvásárlásuk azért is időigényes, mert nemcsak egymásnak, hanem a család többi tagjának is be kell szerezniük a meglepetést, ráadásul kedvesének számos családtagja van. „Barbinál nagy a család, nála sok mindenkinek kell venni ajándékot. Ebben nyilván kikéri a segítségemet, és én is az övét, amikor a családtagjaimnak vásárolok. Aztán mindig tele vagyunk jobbnál jobb ötletekkel. Próbálunk minden évben változatos ajándékokat vásárolni. Mást, mint az előző évben” – mesélte Jolly.

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top