nlc.hu
Meghitt percek
A dán királyi család cuki karácsonyi videója

A dán királyi család kimaxolta a karácsonyi cukiságot

Nem tudjuk eldönteni, hogy a hatalmas létrát cipelő herceg vagy a folyamatosan ugató kutya a viccesebb.
Dán királyi család karácsonykor

Koronás vagy nem koronás az ember, azért legtöbbünket elkapja a karácsonyi készülődés. Így van ezzel a dán királyi család is, ahol Frigyes trónörökös és családja teljes harci díszben felvonult, hogy karácsonyfát díszítsen. Persze, a harci dísz ezúttal nem egyenruhákat jelent, hanem például karácsonyi pulcsikat. Mária koronahercegné pulóverén egy hatalmas hópehely volt, míg a 12 éves Jozefina hercegnő pulcsiján egy karácsonyi mackó díszelgett.

A trónöröklési sorban második Keresztély herceg cipelte a hatalmas létrát, míg apja gondosan válogatta a bordó, ezüst és piros gömböket. Akik figyelmesen nézik a videót, meg egy olyan díszt is kiszúrhatnak, amint a királyi palota látható.

De a karácsonyi dekorálás sztárja egyértelműen a család kutyája volt, aki hangos ugatással adta tudtára a családnak, ideje már, hogy valaki vele is foglalkozzon. 

Egy pici negatívum is van a történetben, ugyanis ez  volt az első alkalom, hogy a család együtt mutatkozott azóta, hogy Frigyes koronahercegről és egy idegen nőről közös fotók készültek Spanyolországban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top