nlc.hu
Sztárok

Idegen nővel fotózták le Frigyes herceget

Idegen nővel töltötte az éjszakát Frigyes dán trónörökös, fotók is készültek róluk

Probléma van Dániában. Frigyes trónörökös herceg egy magazinban megjelent fotók szerint megcsalta nejét. Lesz mit kimagyarázni.

Az 55 éves Frigyes herceg 2004-ben vette el az ausztrál származású Máriát, és 19 év alatt összesen négy gyermekük született, köztük a trónöröklési sorban második Keresztély herceg, aki a hetekben ünnepelte a 18. születésnapját. Korábban mi is azt írtuk, hogy szinte tökéletes Frigyes és a felesége kapcsolata, de lehet, hogy kicsit más a helyzet…

Már évekkel korábban pletykáltak arról, hogy házasságuk válságban van. Először 2019-ben szellőztette meg a házasság körüli problémákat a New Idea magazin, ám ezt a királyi család határozottan tagadta. A New Idea magazin állításait több okból sem lehetett komolyan venni. Az egyik ezek közül az, hogy ők közölték tényként, hogy Katalin ikrekkel várandós, és azt is, hogy Károly és Kamilla elvált. Talán nem is kell mondnunk, hogy egyik sem igaz.

Frigyes dán koronaherceg

Frigyes dán koronaherceg (Fotó: Profimedia)

De lássuk, hogy 2019-hez képest mi történt most. A Lecturas magazin számolt be róla, hogy Frigyes egy magánútra ment Spanyolországba, ahol egy Pablo Picasso munkáit bemutató kiállításra, a Corral de la Moreria étterembe ment és a Retiro Parkban sétált. A társa viszont nem a felesége volt, hanem a 47 éves, mexikói Genoveva Casanova. Kettejükről pedig fotók is készültek.

Casanova az Hola! magazinnak tagadta, hogy bármi lenne közte és a herceg között. „Határozottan tagadom azokat a kijelentéseket, amelyek romantikus kapcsolatra utalnak Frigyes herceg és köztem. Bármely ilyen típusú kijelentés nemcsak, hogy teljesen nélkülözi az igazságot, hanem rosszindulatú módon hamisan ábrázolja a tényeket. Az ügyvédeim megteszik a szükséges lépéseket a magánélet védelme érdekében.”

Genoveva Casanova

Genoveva Casanova (Fotó: Profimedia)

Amikor a Lecturas ominózus lapszáma megjelent, Frigyes már visszatért Dániába, ráadásul otthonában fogadta nejével együtt a spanyol királyt, és annak feleségét, Letícia királynét. A magazin igazgatója szerint a spanyol királyné már a lap megjelenése előtti órákban felvette vele a kapcsolatot, hogy megtudja, mire készülnek.

„Valaki Letícia királynő nevében felvette velünk a kapcsolatot órákkal azelőtt, hogy kijöttünk volna a Frigyesről készült képekkel. Az illető elmondta, hogy a királynőt nagyon érdekli a borító tartalma. A címlapot valószínűleg kiszagolták, így a kérése tulajdonképpen nem volt meglepő, hiszen olyan vacsorára ment, amelyen Frigyes és Mária látja vendégül. Ha királynő lennék, és egy nemzetközi botrány egyik főszereplője mellett ülnék egy fogadáson, én is tudni szeretném, milyen nagyságrendű probléma van kibontakozóban” – mondta a lapigazgató, aki szerint kollégáik 12 órán keresztül követték Frigyest és a mexikói nőt.

VI. Fülöp spanyol király, Letícia királyné, Frigyes herceg, Mára hercegné

Az első fotó azt követően, hogy a címlap megjelent. Letícia királyné, VI. Fülöp spanyol király, Frigyes herceg, Mára hercegné (Fotó: Profimédia)

Mivel mi szeretnénk hinni a tündérmesékben, ezért reménykedünk benne, hogy ők ketten tényleg csak barátok…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top