nlc.hu
Meghitt percek

Egy véletlen miatt besegít a Mikulásnak Sándor

Mikuláshoz írt levelet talált Sándor – keresi a feladó kisfiút, hogy átadhassa neki az ajándékot a Nagyszakállú nevében

Reméljük, eljut Bencéhez.
levélírás,

Mikuláshoz írt levelet talált az autójára ragadva – Marosvásárhely és Kolozsvár között – Bereczky Sándor. A marosvásárhelyi férfi úgy döntött, felcsap a Mikulás segítőjének: felkutatja Bencét, hogy átadja a Nagyszakállútól kért ajándékát. Kiposztolta a közösségi oldalára a kisfiú levelét – szúrta ki a Transindex – azzal a szándékkal, hogy ha minél többen megosztják, akkor jó eséllyel megtalálja Bencét.

„Kedves Bence! Sajnos a Mikulás elhagyta a leveled valahol Kolozsvár és Marosvásárhely között… és ezt a tegnap esti szél épp az én autómra fújta. Mindenképp szeretném, ha Bence megkapná a Lego Star Wars naptárját a Mikulástól, ezért ha bárki ismerné, szóljon!” – olvasható Sándor bejegyzésében.

Posztja rekordgyorsan virálissá vált. Reméljük, eljut a kisfiúhoz az annyira várt Lego Star Wars-naptár.

Korábban egy postai alkalmazott mentette meg sokak karácsonyát, amikor is csomagkiszállítás közben lángok csaptak fel a furgonja motorteréből. Képtelen volt megfékezni a tüzet, de azt semmiképpen sem akarta, hogy odavesszenek a raktérben lévő karácsonyi csomagok. Ezért elkezdte kipakolni az út mellé a rakományát, hogy a kiszállításra váró ajándékok sértetlenül megússzák a tűzesetet. Mire a tűzoltók megérkeztek, már lángolt az egész furgon, a csomagok viszont épségben eljutottak a címzettekhez.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top