nlc.hu
Meghitt percek

A legegyedibb karáscsonyfák 2023-ban

Hódít a cukorkákkal telepakolt karácsonyfa – más nem is kerül rá

A klasszikus karácsonyfák mellé most hoztunk pár igazi egyedi darabot is inspirációul. Vannak egészen kreatív ötletek, amiket a gyerekek is imádni fognak.

A klasszikus piros, zöld, arany, fehér és ezüst karácsonyfák mellett most igazán egyedi elképzeléseket is mutatunk. Inspirálódjatok, hogy idén tiétek legyen a legmenőbb fa.

Pink lufi fa

A gyerekek egészen biztos, hogy nagy örömmel lecserélik a hagyományos díszeket lufikra. Természetesen a lufik nem bírják végig a szezont, így a legjobb az utolsó pillanatban elkészíteni. Nem mindennapi, az egészen biztos:

A legegyedibb karácsonyfák

(Fotó: thehousethatlarsbuilt.com)

Klasszikus

Ez a karácsonya kecsességével egészen biztos, hogy meghozza az ünnepi hangulatot. Arany díszeivel, hófedte tűleveivel a nappali igazi éke. Hagyd, hogy a fán a díszek kapják a főszerepet, ne a fa vagy a égősorok.

A legegyedibb karácsonyfák

(Fotó: Elizaveta Starkova//Getty Images)

A kevesebb néha több

Ha megtaláltad a tökéletes fát, akkor nyert ügyed van. Nem feltétlenül kell nehéz díszekkel agyon nyomni, néha a kevesebb, több.  Hagyd, hogy a természetesség beragyogja a teret, és válassz néhány vintage ihletésű fényfüzért és minimalista díszeket.

A legegyedibb karácsonyfák

(Fotó: Egle Aleksanraviciute//Getty Images)

Rusztikus

Csak némi szárított narancs és popcorn füzér kell és máris van egy hangulatos, rusztikus fád. Nem csillog-villog, nincs arany és piros díszekkel teletömve, de talán ez adja az egyediségét is.

A legegyedibb karácsonyfák

(Fotó: Danielle Daly)

Cukorfa

Annyi biztos, hogy a gyerekek imádni fogják, ha idén beadod a derekad és színes cukorka témájú dekorációt kap a fád. Az alap mindenképp fehér műfenyő legyen, és aztán a díszítésnek csak a fantázia szabhat határt. Cukorkák, kis játékok, színes fények, minden jöhet.

A legegyedibb karácsonyfák

(Fotó: Design Improvised)

Szivárványfa

Miért választanál csak egy színt, ha mindegyiket megkaphatod? Ha imádod a színeket, a különböző árnyalatokat, akkor miért ne lehetne pompázhatna az idei karácsonyfa a szivárvány minden színében?   

A legegyedibb karácsonyfák

(Fotó: Inspired by Charm)

Minimalista

Nem mindenki van oda a csillogó-villogó karácsonyfákért. Ha a természetesség és a letisztult formák híve vagy, akkor ez a karácsonyfa tetszeni fog.  

A legegyedibb karácsonyfák

(Fotó: Courtesy of It All Started with Paint)

Bogyófa

Annyit mondhatunk, hogy nem mindennapi, de a karácsonyfának még ez is jól áll. Ha szeretnél idén kilépni a komfortzónádból, akkor ez a megoldás igenis érdekes lehet:

A legegyedibb karácsonyfák

(Fotó: Matt Harrington/Getty Images)

Cukor karácsonyfa

Nem tudunk betelni a cukros karácsonyfákkal. Jobbnál jobb, vidám megvalósításokat találtunk. A felsorolásból nekünk ez az egyik kedvencünk: 

A legegyedibb karácsonyfák

(Fotó: Matt Harrington)

LEGO fa

Igazi LEGO rajongóknak. Vond be az egész családot egyedi díszek építésével. Ha sikerül kivitelezni, idén nektek lesz a legmenőbb lego fátok.

A legegyedibb karácsonyfák

(Fotó:Courtesy of Happiness is Homemade)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top