Hurrá nyaralunk

Mibe pakoljunk? – 5 táska városnézéshez

Egy női táskának kismillió kritériumnak kell megfelelnie, főleg akkor, ha utazunk. Megnéztük, hogy melyik táskafazon a legalkalmasabb arra, hogy egész nap magunkkal cipeljük. Öt változatot ajánlunk!

A shopper bag
Ez a fazon azért olyan népszerű, mert szinte végtelen mennyiségű holmit tudunk benne tárolni: a fényképezőgéptől a váltás ruhán át a vizespalackig minden elfér benne. Könnyen hordozható, rakhatjuk a vállunkra, vagy vihetjük a kezünkben is. Egyetlen hátránya, hogy nem lehet benne rendszerezni, így mindig sokáig kell benne keresgélni az apróbb dolgokat.

Mibe pakoljunk? - 5 táska városnézéshez

(Zara)

Az oldalra dobós
Az előzőhöz hasonló fazon, egy extra pánttal, így még kényelmesebb viselet a városi túrázáshoz. Válasszunk világos színűt, mert így hordva szorosan a testünkhöz tapad, és gyorsan felmelegszik.

Mibe pakoljunk? - 5 táska városnézéshez
(Mango)


Hátizsák
Örülhetünk, hiszen újra divatosak a hátizsákok, és egészen trendi, nőies darabokat is találni. Majdnem minden szempontból a legkényelmesebb viselet városnézéshez. A legtöbbre sok apró zseb van felszerelve, így mindennek tudunk külön helyet biztosítani.

 

Mibe pakoljunk? - 5 táska városnézéshez

(Bershka)

Kicsi, de praktikus
Valószínűleg a legkényelmesebb viselet, hiszen a válladat sem húzza le, a hátad sem izzad le alatta. Az egyetlen apró probléma, hogy miképpen férjünk el benne. Egy kompakt fényképező, telefon, pénztárca és papírzsepi. A cipekedést meg bízzuk másra!

Mibe pakoljunk? - 5 táska városnézéshez

 

Vászontáskák
A vászontáskák abból a szempontból praktikusak, hogy csak a tartalmuk súlyát kell elbírnunk, önmagukban habkönnyűek. Ellenben nem lehet zárni ezeket, és csak egy nagy térben tudjuk tárolni a dolgainkat. Valami miatt mégis a turisták egyik kedvenc viselete, és számtalan mókás, feliratos vagy rajzos mintájút találni köztük.

Mibe pakoljunk? - 5 táska városnézéshez

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top