Nyereményjátékok

Vásároltál már árverésen? Dobra vertél már valamit?

Kinõtte a gyerek a babakocsit? Két egyforma órát kaptál szülinapodra? Kéne gyorsan egy kabát? Add el, vedd meg a TeszVeszen!





Senki többet, harmadszor!

Csattan a kalapács, elkelt az áru. Voltál már árverésen? Érezted már, hogy milyen izgalmas? Akár vevő vagy, akár eladó, lehetőségek tárháza nyílik meg előtted. Ha nem a családi portréktól akarsz megválni, akkor is rendezhetsz árverést! Bár itt a kalapács virtuális, és csak képzeletedben csattan, az áru mindenki szeme láttára kel el, így az izgalom sem marad el. Erre való egy aukciós portál!

Van valamid, amire nincs szükséged? Legjobb, ha minél jobb áron megszabadulsz tőle! Válaszd az árverést! Így garantáltan az viszi el a holmit, aki a legtöbbet adja érte. Ha pedig vásárolni akarsz, eldöntheted, meddig akarsz elmenni.






Könnyen, egyszerűen


A www.teszvesz.hu portált éppen az ilyen feladatok megoldására találták ki. Regisztrálj, és nézelődj bátran a kategóriákba rendezett, vagy kulcsszó alapján kereshető eladó aruk között. Így könnyen hozzájuthatsz a vágyott régi könyvhöz, vagy megszabadulhatsz a kinőtt járókától. Az oldal segít abban, hogy összehozza az eladót és a vásárlót, mégpedig azt a vásárlót, aki a legtöbbet kínálja az áruért. A megegyezés után már csak az üzlet következik!


Fő a biztonság

És hogy honnan tudod, hogy érdemes-e valakivel üzletelni? A sikeres vagy netán sikertelen üzlet után a felek minősíthetik egymást, és így láthatod, kik az igazán megbízható emberek.

Válogass könyvek, ruhák, sporteszközök, számítógépek és még sok más dolog között! Babásoknak külön ajánljuk a baba-mama kategóriát! A portál kezelése egyszerű, áttekinthető, valóban megkönnyíti az üzlet lebonyolítását.

www.teszvesz.hu Itt igazán jó boltot csinálhatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top