Nyereményjátékok

Kirobbanó formában, fáradtság nélkül?

Kedves Olvasó!

Bizonyára Neked is ismerősen csengenek a következő mondatok a főnököd szájából az év első heteiben:

„Örülök, hogy mindenki kipihente magát, feltöltődött az ünnepek alatt és teljes erőbedobással tudja indítani az új évet.”

 Mindenki mosolyog, és úgy tesz, mintha valóban így lenne, miközben még ki sem aludtuk a szilveszteri bulizást, és arra gondolunk, hogyan kéne megszabadulni a hirtelen felszedett 4-5 kg-tól, és fáradtan odaülünk a monitor elé, és a táblázataink helyett felüdülésként elkezdjük olvasni kedvenc portálunkon ezt a cikket.

Helyes, jó úton jársz. Olyan tippeket szeretnék Neked adni, amitől ismét lendületet kapsz, le tudod küzdeni a fáradtságot és extra kg-októl sem kell tartanod.

 

 

Kezdjük egy kis „gondolat-nagytakarítással”!

Azt ugye tudod, hogy a gondolatnak teremtő ereje van?

Amit gondolsz, amire tudatosan koncentrálsz, amitől nem fosztod meg magad, az a tiéd lesz.

Ha pl. elhatározod, hogy le fogsz adni 5 kg-ot, és ennek érdekében tudatosan teszel is nap mint nap, akkor sikerülni fog.

 

 

 

 

 

 

Ha mindennap fáradtan ébredsz, és ezen nyavalyogsz egész délelőtt, hogy jaj de kimerült vagyok, iszod a kávédat és ezt mondod: „nem segít a kávé sem”, akkor az így is lesz.

 

Ehelyett igazán mondhatnád, hogy kirobbanó formában vagyok, és a kávém lendületet fog adni, hidd el, úgy lesz. Az viszont fontos, hogy tegyél is mindennap azért, hogy fitt és kipihent, koncentrált és lendületes legyél.

 

Kezdetnek kérj egy 32 oldalas ingyenes, „Küzdelem a fáradtság ellen” c. információs füzetet, és alkalmazd a benne található trükköket, csináld meg a teszteket, és hozd magad  csúcsformába!

 

Keress új  információkat!

 

 Tudtad, hogy a ginseng ragyogóan átsegít a fáradtságon, fokozza fizikai és szellemi teljesítő képességedet?

 

Tudtad, hogy a ginseng növeli sejtjeid oxigénfelvételét, így fokozza a memóriád, koncentráló képességed és a stresszel is felveszi a küzdelmet?

 

A füzetben erre is fény derül, kérj egyet!

Fogadj el egy jótanácsot!

Ha javasolhatok Neked valamit egészen konkrétan, próbáld ki a Pharmaton Vital kapszulát. Magyarországon a Pharmaton tartalmaz speciális, G115 standardizált ginsengkivonatot, és minden olyan vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, ami szükséges a szervezeted összehangolt működéséhez. Ráadásul klinikai vizsgálatokkal is igazolt a hatása, és számomra az is öröm, hogy más multivitaminokhoz képest rendszeres alkalmazása sem okoz jelentős testsúlygyarapodást. Ez is a G115 ginsengkivonatnak köszönhető, hiszen fokozza a szénhidrát és lipid anyagcserét. Ha kitartó vagy már néhány héten belül érezheted a hatását. Jobban mondva egyszer csak észre fogod venni, hogy sokkal jobban érzed magad a bőrödben, és minden megy, mint a karikacsapás. Ne hidd el, amit mondok, inkább tapasztald meg!

 

További információk: www.csucsformaban.hu

Sok sikert az évkezdéshez, hozd magad csúcsformába!

Üdvözlettel:

 

Antal Zsuzsanna
Pharmaton Vital rajongó

 

 

——————————————————————————————————————————–

 

 

A Pharmaton Vital recept nélkül kapható gyógyszer. Egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top