Nyereményjátékok

Pihenés és feltöltődés egész évben

Lassan vége felé közeledik a nyár, de a kikapcsolódáshoz és a pihenéshez szerencsére ma már nincs szükségünk csak a nyári hónapokra korlátozni a feltöltődésünket.

Hévízre, a különleges hangulatú tóparti kisvárosba például az év minden hónapjában érdemes ellátogatni. A városkában ugyanis tárt karokkal vár bennünket, a Magyar Turizmus Zrt. – Turizmus Minőségi Díjjal kitüntetett NaturMed Hotel Carbona****superior szállodája. A gyönyörű arborétumszerű kertben épült komplexum, egy 261 szobás szállodát és egy majdnem 1000 m2 felületű fürdőparadicsomot rejt.

Pihenés és feltöltődés egész évben

 

Pihenés és feltöltődés egész évbenA nyári hőségben különféle élményelemekkel felszerelt szabadtéri élményfürdő csábít a hűs habokba – napozókerttel és gyerekmedencével, a kényeztetésről pedig pezsgőfürdők, hát-, nyak-, és vállmasszírozó elemek, pezsgőágyak, és vízgomba gondoskodik.

Persze, amikor nincs kánikula, akkor sem kell hiányolnunk a víz éltető erejét, hiszen a NaturMed Hotel Carbona****superior, egyedi stílusú fedett termálfürdője és uszodája szauna-szigettel – finn szauna, merülő medence, aromakamra, gőzfürdő, tepidárium, wellness- medence – ilyenkor is kellemes felfrissülést nyújt.

Pihenés és feltöltődés egész évbenA hagyományos hévízi gyógy kúrát bármikor kipróbálhatjuk a római korokat idéző termálfürdőben, de ez mellett a legmodernebb wellness szolgáltatások sora is ránk vár.

Ember legyen a talpán, aki tud közülük választani, hiszen kényeztető masszázsok, pakolások, illóolajos és fényterápiás fürdők mellett, lazító, stresszoldó, frissítő wellness kezeléseket vehetünk igénybe.

Akik pedig a fürdés helyett vagy mellett még más wellness szolgáltatást is kipróbálnánk, bátran válasszanak keleti mozgásterápiák és meditációs programok (Tai Chi, jóga, Thai masszázs), Kneipp – terápia, a Mexikóból származó bio aloe vera levéllel végzett masszázsok, Thalasso terápiás kezelések, ill. különböző salaktalanító-, fogyasztókúrák és a híres Buchinger – féle léböjtkúra között.

 

Pihenés és feltöltődés egész évben Pihenés és feltöltődés egész évbenPihenés és feltöltődés egész évben

 

 

 

 

 

 

Az aktív pihenés kedvelőinek pedig az egészségcentrum nyújthat igazi „mozgalmas” kikapcsolódást, ahol a fittness terem mellett, vízi torna és számos szabadtéri sportolási lehetőség között választhatnak.

Pihenés és feltöltődés egész évben

 

A sok-sok program után pedig ültessük be a párunkat a szálloda legújabb kávézójába, a Platán Café & Juice Bárba, ahol elfogyaszthatja a délutáni kávéját, süteményét, vagy éppen frissen préselt gyümölcs- és zöldséglevet ihat, kellemes hangulatban, zongora muzsika mellett, mi pedig vehetjük az irányt az Esteticum Beauty Szalon felé, ahol igazi kényeztetés vár majd ránk.

Pihenés és feltöltődés egész évbenEste megpihenve, megszépülve és feltöltődve sétáljunk be a légkondicionált Attila étterembe, ahol a gazdag büféválaszték egyaránt kínál nemzetközi, vegetáriánus, diétás, és reformételeket, valamint a világhírű magyar konyha ételspecialitásait is.

 

Miután megkoronáztuk az esténket, másnap vár ránk egy újabb élményekben és kényeztetésekben gazdag nap!

 
Még több információért látogass el honlapunkra!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top