Nyereményjátékok

A bőrgyógyító kenőcs

Amikor a bőrfelszín megsérül, nyitott kapu keletkezik, amelyen át kórokozók - baktériumok, gombák, vírusok - fertőzhetik meg a szervezetet. Ez esetben működésbe lépnek a bőr számos funkciói közül, a bőr gyógyító, regeneráló folyamatai, melyek megszüntetik a hámhiányt és leküzdik a fertőzést.

Ami elősegíti a gyógyulást

A bőr ebben a harcban nem marad egyedül, mert van egy gyógyszer, amely elősegíti a gyógyulási folyamatot, ezzel megakadályozva a fertőzések kialakulását. Ez a készítmény recept nélkül kapható, négyszeres szupermárka, a kenőcs.

Megelőzhető a kipirosodás

Az egyszer használatos nadrágpelenkák és a patikai popsikenőcsök használata mellett is előfordul időnként, hogy a baba posiján a bőr kipirosodik, begyullad. A pelenkában felgyülemlő széklet, illetve vizelet hatására a bőr felázik, sérülékenyebbé válik, és ilyenkor már az enyhe dörzsölés hatására is sérül a hámréteg. Érthető, hogy a széklet összetételének, mennyiségének megváltozása, vagy egy-egy tisztába tétel kimaradása kedvez a pelenkadermatitisz kialakulásának. Már az első, enyhébb tünetek megjelenésekor célszerű a baba popsiját a kenőccsel bekenni, de a kenőcs mindennapos használatával meg is előzhetô a kipirosodás.

A bőrgyógyító kenőcs

A bőrgyógyító

A védi, és egyben ápolja a bőrfelületet, kivédi a széklet és a vizelet irritáló hatását és megelőzi a bőrfertőzések kialakulását. A pelenka 3-4 óránkénti cseréjével és a kenőcs rendszeres alkalmazásával megelőzhetjük a komolyabb problémák megjelenését.

A kenőcs hámosító, bőrregeneráló, gyulladáscsökkentő és enyhe fertőtlenítő hatása révén elengedhetetlenül szükséges a házipatikában. Minden háztartásban kortól és nemtől függetlenül használható.

A bőrgyógyító kenőcs

A Neogranormon kenőcs összetevőinek komplex hatása révén egyedülálló módon már 75 éve óvja, védi a bőrünket.

  • Megszünteti a bőr kipirosodását.
  • Védi a hámsejteket, fokozza a hámréteg ellenállását afertőzésekkel szemben.
  • Elősegíti a hámsérülések gyógyulását, a bőrregenerációt.

Segítségével gyorsabban és szebben gyógyulnak a kisebb, gyógyulófélben lévő sebek, horzsolások és a kipirosodott, gyulladt bőrfelületek.

 

További információk!

 

A bőrgyógyító kenőcs A bőrgyógyító kenőcs

 

 

 

 

———————————————————————————————————————————-

A kockázatokról és mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét.

———————————————————————————————————————————-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top