Nyereményjátékok

Kerüljünk csúcsformába az új évben is!

Most, hogy javában tart a tél, tombol az influenzajárvány és jó néhányan átestünk már egy vagy több vírusfertőzésen, bizony alaposan kimerültek szervezetünk tartalékai. Ráadásul az ünnepek alatt sem nagyon kíméltük magunkat: a rengeteg zsíros étel és alkohol szintén erősen megvisel bennünket. Ha eddig elkerültek bennünket a betegségek, akkor sem árt óvatosnak lenni, hiszen a szezonális influenza még csak most fog igazán erőre kapni. A tél vége pedig még messze van, ezért fontos, hogy gondoskodjunk vitamin és energiaraktáraink újratöltéséről annak érdekében, hogy ismét csúcsformába lendüljünk.

Kerüljünk csúcsformába az új évben is!Télen meglehetősen nehéz megfelelő mennyiségű természetes vitaminhoz juttatni szervezetünket. Aranyszabály, hogy ezt igyekezzünk a szezonális gyümölcsökből és zöldségekből beszerezni: paradicsom és paprika helyett együnk káposztát, sütőtököt, téli almát és szilvát. Ez utóbbi például rengeteg különféle B-vitamint tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az agy megfelelő működéséhez.

A rendszeres szabadtéri mozgás szintén segít e feltöltődésben. Menjünk el síelni, szánkózni vagy korcsolyázni, sétáljunk vagy kiránduljunk nagyokat, és meglátjuk: a friss levegő valósággal átmossa szervezetünket.

Frissességünk szempontjából alapvető fontosságú, hogy szervezetünk megfelelően hidratált legyen, ezért igyunk meg két-három liter folyadékot minden nap.


A helyes légzéstechnika elsajátítása szintén sokat segíthet: a légző gyakorlatok segítségével elérhetjük, hogy a tüdőnkben lévő levegő gyorsabban cserélődjön, s így javíthatjuk agyunk oxigénellátását és energikusabbak leszünk.

A megfelelő mennyiségű pihenés biztosítása is nagy jelentőséggel bír: iktassunk be egy-egy hosszú hétvégét, akár hét közben is vegyünk ki egy-egy szabadnapot, hogy testünk és szellemünk feltöltődjön.

Kerüljünk csúcsformába az új évben is!

 

A szellemi és fizikai teljesítőképesség javításában kiváló eredményeket érhetünk el a ginseng standardizált kivonata (G115) mellett vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmazó Pharmaton Vital készítménnyel. A szer ginsengtartalma jótékony hatással van a szellemi teljesítményre, a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pedig a fizikai kondíciót befolyásoló tényezőkre hatnak kedvezően. Ugyanakkor a Pharmaton Vital a legtöbb multivitamin készítménnyel ellentétben nem növeli észrevehetően a testsúlyt, amely feltételezhetően a ginseng szénhidrát- és lipidanyagcserére gyakorolt hatásának köszönhető.

Látogass el honlapunkra is!

———————————————————————————————————————————

A Pharmaton Vital egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát,gyógyszerészét!

———————————————————————————————————————————

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top