Nyereményjátékok

NEOGRANORMON kimondhatatlanul JÓ

A Neogranormon kenőcsnek hosszú évtizedek alatt nem akadt párja, és még ma is az egyik legnépszerűbb bőrgyógyító kenőcs Magyarországon. A Neogranormon azonban jóval több, mint egyszerű "popsikenőcs".

Mint a kisebb sebek, horzsolások és a kipirosodott, gyulladt bőrfelületek gyógyító kenőcsét, életkortól függetlenül bárki alkalmazhatja. Hámosító, gyulladáscsökkentő és enyhe fertőtlenítő hatása révén a felületes hámsérülések gyorsabban és szebben gyógyulnak. Ha a gyulladt bőrfelületet bekenjük Neogranormonnal, akár egy éjszaka alatt enyhülést nyerhetünk.

A bőrgyógyító kenőcs

NEOGRANORMON kimondhatatlanul JÓA Neogranormon kenőcs évtizedeken át tartó sikerét a komplex összetevőinek köszönheti, mely által a bőrgyógyításban egyedülálló hatást tud elérni. A négyféle összetevő mindegyike – az A- és D-vitamin, a hasnyálmirigy- kivonat és cink-oxid – önmagában is megállná a helyét, de együtt még hatékonyabbak.

A Neogranormon jól eltalált összetételének köszönhetően hibátlanul és gyorsan képes a bőrt regenerálni, gyógyítani és a gyulladást csökkenteni. Ez az a kenőcs, mely nem okoz csalódást a használóinak. Neve egyet jelent a tradícióval, a magas minőséggel, a megbízhatósággal.

A régóta bevált, közkedvelt Neogranormon a kezdetektől fogva jelen van a piacon, mely rohanó világunkban – kiváló hatása mellett – a stabilitás, biztonság érzetét is nyújtja. Megbízható gyógyszergyári háttér, mely magas színvonalú szakértelmet biztosít, garantálja a minőséget. A Neogranormon kenőcs több felnövekvő generáció bőrgyógyító kenőcse. Végig kíséri az életünket a pólyáskortól az első bizonytalan lépéseken át az időskorig. A házi patika elengedhetetlen részévé vált, hiszen a család minden tagjának gyógyírt nyújt, kortól és nemtől függetlenül.

A Neogranormon azon kevés magyar termékek közé tartozik, mely már 77 éve megszakítás nélkül jelen van, az immáron több millió vásárló legnagyobb megelégedésére. Ez bizony – a mai folyton változó világban – igen nagy eredmény.

NEOGRANORMON kimondhatatlanul JÓ

A baba egész testére

Különlegesen finom Neogranormon törlőkendő aloe vera és kamilla kivonattal

  • vastag, textilhatású
  • kellemes babaillatú
  • pH semleges, alkoholmentes
  • alkalmazást követően nem ragad

 

A megbízható babaápolás

A Neogranormon babafürdetők és testápolók jellemzője

  • nem allergizál
  • védi és ápolja a bőrt
  • csak természetes hatóanyagokat tartalmaz
  • gyermekorvosok által tesztelt

NEOGRANORMON kimondhatatlanul JÓ

NEOGRANORMON kimondhatatlanul JÓ

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top