Nyereményjátékok

LIFESTYLE HOTEL****MÁTRA

A LIFESTYLE HOTEL****MÁTRA Magyarország első hegyvidéki életmód szállodája, amely a vendégeinek kínált programlehetőségeken keresztül a tökéletes pihenés mellett a megújulás, önmegvalósítás és a harmonikus életmód megteremtésében kíván segítséget nyújtani. A pihenés, kikapcsolódás mellett a szálloda szeretne többet nyújtani az idelátogató vendégeknek, a nevében is szereplő "lifestyle", azaz életstílus, életmód kifejezés ezt a pluszt hordozza magában.

A LIFESTYLE HOTEL****MÁTRA Magyarország legtisztább levegőjű és leghóbiztosabb hegységében épült, kihasználja a terület adottságait, így képes széles palettán aktív programokat is biztosítani, melyeket saját életmód programkínálatával és szolgáltatásaival egészíti ki.

LIFESTYLE HOTEL****MÁTRA

 

A szálloda nagy hangsúlyt fektet a legkülönfélébb aktív beltéri és kültéri programokra. Az aktív beltéri kikapcsolódás helyszíne a panorámás meditációs szoba és a kardio-fitness terem, valamint a meditációs kert. Az aktív kültéri pihenést kedvelők részére erdei gyalogos és segway túrákat, síoktatást, kerékpár- és szánkókölcsönzést, valamint fűtött sí- és kerékpártárolót biztosítunk.

LIFESTYLE HOTEL****MÁTRA

 
A spa koncepció kialakításánál központi szerepet kaptak a magyar termékek és a természetes, minősített bio alapanyagok. A vendégek kényeztetéséről az 1 200 m2-es AMETHYST SPA különleges, kifejezetten a szálloda környezetére jellemző, autentikusan összeállított kezeléseivel gondoskodik, de privát wellness lehetőség is rendelkezésére áll a vendégek számára. Az AMETHYST SPA területén egy különleges erdei hangulatot reprodukáló szauna világ, tucatnyi vízi élményt biztosító medencék, vitamin bár, valamint pihenő és napozó teraszok találhatók. Gyermekek részére a KIS GIDA JÁTSZÓHÁZ biztosítja a szakszerű gondoskodást és szórakozást. A szálloda bio-kozmetikusai holisztikus szemléleten alapuló kezeléseket alkalmaznak. A bőrtípust és a lelki állapotot egyaránt figyelembe véve, a magas hatóanyag tartalmú növényi kivonatokkal és a kidolgozott emberi érintésen alapuló technikákkal történik minden kezelés.

LIFESTYLE HOTEL****MÁTRA

 

Válaszoljon helyesen a nyereményjátékunk három kérdésre, és nyerhet egy 2 éjszakás tartózkodást 2 fő részére, reggelivel, standard szobában (kivéve kiemelt ünnepek és időszakok) a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA szállodában. A válaszokat megtalálja a www.hotelmatra.hu oldalon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top