Nyereményjátékok

Családra hangolt nyár

Amikor a napsütés és a víz nyújtotta örömök mellett személyre szabott gondoskodásra és valódi vendégszeretetre vágysz, akkor nem érdemes csak külföldi úti célok között válogatnod.

A hévízi négycsillagos NaturMed Hotel Carbona ideális helyszín akár családdal, akár kettesben nyaralsz. 

Családra hangolt nyár

 

A NaturMed Hotel Carbonában az egész család élvezheti a nyári pihenést, a szülők mellett a kisebb és nagyobb gyerekek éppúgy, mint a nagyszülők. Még a kamaszokat is különleges programok várják, no meg a tinédzser-medence. Ott nyugodtan zsibonghatnak, míg mások az uszodában tempóznak, vagy élvezik az élményfürdő bizsergető vízsugarait és a termálmedencék gyógyvizét. 

Családra hangolt nyár

 

A Magyar Termék Nagydíjas NaturMed Hotel Carbona kiemelten fontosnak tartja a vendégek elégedettségét, ezért folyamatos fejlesztésekkel, bővülő szolgáltatásokkal igyekeznek még tökéletesebb körülményeket biztosítani pihenésedhez. 2012-ben bevezették a vezeték nélküli internet szolgáltatást, elfogadják fizetésnél a SZÉP kártyát, és Hévízen az egyetlen szállodaként a SuperShop pontjaidat is beválthatod.

Családra hangolt nyár

 

Családi kuponfüzet teszi teljessé a nyári élményeket

2012-ben igazi újdonsággal találkozhatsz a NaturMed Hotel Carbonában. Ha négy éjszakánál hosszabb tartózkodásra érkezel, akkor számtalan kedvezményt rejtő családi kuponfüzetet kapsz ajándékban, amiben a család minden tagja találhat izgalmas meglepetéseket. Többek közt ha édesszájú vagy, akkor akár fagyira, palacsintára is beválthatod kuponjaidat, míg, ha inkább vigyáznál vonalaidra, akkor kedvedre gyümölcssalátázhatsz. Emellett a kuponokkal számos arc-és testkezelést is kedvezményes áron vehetsz igényben.

Családra hangolt nyár

 

További információ: www.carbona.hu
hotel@carbona.hu
Tel: 83/501-500, Fax: 83/340-468

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top