Öltözködjünk

Pompás göncök forralt bor és pompos mellé

Így karácsony előtt érdemes a rohanó munkanapokat egy-egy karácsonyi vásár forraltbor- és kürtőskalács-illatú, nevetéstől és zenétől hangos forgatagában lezárni. Hogy kitűnj a fények, gömbök és karácsonyfadíszek közül, húzz magadra néhány csodaszép, de meleg holmit!

Forralt bor, karácsonyi puncs, habos kakaó – ha belülről már jól feltöltjük magunkat melegséggel, akkor ne engedjük azt szabadjára! Jó időben elég akár egy mellény vagy poncsó vastag pulóverrel, de a keményebb mínuszokban jól jön a meleg szövetkabát vagy a tolldzseki!

Benetton
Benetton
Otto
Otto
Puma
Puma
Otto
Otto

A karácsonyi vásár tipikus germanikum, amely a bajorországi Nürnbergből terjedt el nemcsak a német nyelvterületen, hanem egész Európában és a világ számos pontján. A mi Vörösmarty téri vásárunkat a Times magazin Európa legjobb húsz karácsonyi vására közé sorolja. Tapossuk magunkat még előrébb néhány szexi hócsizmában!

Burberry
Burberry
Puma
Puma

S.Oliver
S.Oliver

Mennyit tiltakoztunk megboldogult tinikorunkban a sapka és a sál ellen! Pedig a puha, meleg darabok nemcsak védenek a megfázástól, de számtalan fajtájuk kapható, így mindenki megtalálja az egyéniségéhez és a ruhatárához illőt. A legtöbb szettben is kapható, de külön-külön is összeválogathatod az összeillő darabokat.

S.Oliver
S.Oliver
S.Oliver
S.Oliver

Esprit
Esprit

Hogy ne szürkülj be teljesen, válassz élénkebb színű kiegészítőket: rózsaszín svájcisapkát vagy színes, geometriai mintás fülvédőt. A sálnak pedig nem kell mindenáron kötöttnek lennie. A puha anyagból készült pamutkendők is ugyanúgy melegítenek.

New Yorker
New Yorker

Emilio Pucci
Emilio Pucci
Esprit
Esprit

Még több divat:
Sztárok vörösben – Karácsonyi hangulat Hollywoodban »
Stílustippek duci csajoknak »
10 sztár+5 rockos ruhadarab »
Fórumajánló:
Ékszer divat »
Öt divatvétség »
Divat-ciki? »

Divat.lap.hu »
Karácsony.lap.hu »
Tél.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top