Öltözködjünk

Sztárok hófehérben

A télről a színek közül elsőként a fehér ugrik be a legtöbb embernek. Ebből is látszik, hogy a sztárok is emberek. Az utóbbi időben szívesen jelentek meg a szűziesség és az ártatlanság színében.

A fűzőket idéző alkalmi ruhák nemcsak feketében vagy vörösben izgalmasak. Fehérben is legalább annyira beindítják a férfiak fantáziáját, főleg, ha fényes anyagból készülnek. Scarlett Johansson és Victoria Beckham is letették mellé a voksukat.

Scarlett Johansson és Eva Mendes ruhájában a fehér mellett mellékszerepet kap a fekete és a piros. A két színésznő új filmjük, a „The Spirit” premierjén mintha összebeszéltek volna. Scarlett Bill Blass és Eva pöttyös Louboutin’s ruhája egyszerre elegáns és játékos.

 

Nehéz elhinni Victoria Beckhamről, hogy tavalyelőtti göncöt halászott ki a gardróbja mélyéről, pedig így történt. A divattervezővé avanzsált énekesnő jó barátja, Marc Jacobs 2007-es kollekciójának kabátjában mutatkozott a november végi hidegben.

 

Egyszerűen képtelenek vagyunk rájönni, miért ezt a ruhát szemelte ki magának Jennifer Lopez a „Benjamin Button különös élete” című film világpremierjére. Ideje megtanulnia az énekesnőnek, hogy a dekoltázsánál sokkal kelendőbb testrészei is vannak, például a szexi háta vagy a gitárívű csípője.

 

Dekoltázs kérdésében Gwyneth Paltrow sincs a helyzet magaslatán. A színésznő mostanában előszeretettel mutogatja az egyébként igencsak formás lábait, és a fehér szín is kifejezetten jól áll neki. Ennek ellenére egy zártabb felsőrészű ruhával jobban járt volna.

 

Diane Krügernek vagy az ízlése jó, vagy a sylistja, mindenesetre a színésznő káprázatosan néz ki ebben a különleges vonalvezetésű, mégis a végletekig leegyszerűsített Giambattista Valli ruhában. Bár a színésznő sminkje visszafogott volt, vörös cipői lendületet adtak az öltözéknek. Mesteri! A németek üdvöskéje hasonlóan elragadó az aszimmetrikus Chanel ruhában.

A fehér igazi királynője mégis a hűvös ausztrál szépség, Nicole Kidman. A színésznő „Ausztrália” című új filmjének szinte valamennyi premierjén hófehérbe öltözve jelent meg. Kedvencei a L’Wren Scott 2009-es tavaszi kollekciójának csodás darabjai.

 

 

Még több divat:
Trendi kiegészítők hideg napokra »
Sztárok vörösben – Karácsonyi hangulat Hollywoodban »
Stílustippek duci csajoknak »
Fórumajánló:
Öltözzünk – cseréljünk! »
Szexi öltözék télen »
Divat 2008 »

 

Divat.lap.hu »
Divattrend.lap.hu »
Karácsony.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top