Öltözködjünk

A 10 legdivatosabb farmer őszre

A pasifamer marad még egy ideig, a csőnacit jobb lesz újra előbányászni, a boot-cut pedig örök. Megmutatjuk az öt vezető trendet és az ősz legdivatosabb farmereit.

Pasifarmer

A pasifarmert ebben a szezonban még nem érdemes visszaadni jogos tulajdonosának. Nem is szeretnénk, hiszen hihetetlenül kényelmes, és mindenkinek jól áll. Viseld egyszínű pólóval, színes sállal, balerinacipővel és kardigánnal. Bohémebb napokon fodros blúzt, szőrös mellényt, gyöngysort és fűzős csizmát válassz hozzá. Balettcipő vagy csizma helyett magas talpú bőrszandállal vagy platformcipővel is jól mutat, csak tekerd a nadrág szárát a bokád fölé.

Pimkie
Pimkie
Esprit
Esprit

 

80-as évek

A 80-as évek punkrock világából érkeztek a rongyosra szaggatott farmerek. Mivel a szakadások nagyon feltűnőek és szélesítenek is, ezért ez a farmerfajta csak a vékony combon mutat jól. A megszokott farmerkéknél dögösebb a szürke, fekete vagy világoskék. A 80-as évek stílusában született újjá a lábszár hátulján cipzárral díszített csőfarmer, amely praktikus, mert könnyű belebújni. Viselj hozzá motorosdzsekit vagy válltöméses, hosszított blézert. Még vadabbá teheted az összhatást az orránál kivágott csizmával.

Megan Fox
Megan Fox
Reserved
Reserved
Mango
Mango

 

Boot-cut

Bár a kifutókon nem jelenik meg sokszor, örömmel jelentjük: a boka irányába finoman bővülő boot-cut fazon nem ment ki a divatból. A mai nő számára ez az örök darab, amely az esküvőt és a temetést kivéve a legtöbb alkalomra bevethető. Válassz díszítésektől mentes sötét fazont. Ezt használhatod ki legjobban, ráadásul slankít is.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Promod
Promod
Mango
Mango

 

Csőfarmer

Egy időre visszaszorult ugyan, de az idei szezonban újra az egyik legerősebb trend. Most majdnem olyan szűk, mint egy leggings. Erősebb comb és fenék esetén mindenképpen sötét színű darabot válassz. Viseld blézerrel, bokacsizmával, feneket takaró bő pólóval.

Fergie
Fergie
C&A
C&A
Orsay
Orsay

 

Jeggings

Jó lesz megjegyezni ezt a kifejezést! A leggingsmánia nem csengett le, csupán új színeket öltött: népszerűek a farmerhatású darabok. Míg a csőfarmer feszül rajtad, bevág vagy nyom, addig a jeggings rugalmassága miatt a testedhez alakul, anyagának köszönhetően pedig formálja a lábad. Viseld pont ugyanúgy, ahogy a csőfarmert szoktad: hosszú pólóval, kardigánnal, amelyet öv fog össze, magas sarkú bokacsizmával vagy topánnal.

Rihanna
Rihanna
H&M
H&M
Next
Next

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top