Öltözködjünk

Kate Middleton hűtlen lett kedvencéhez

A hercegné kényelmesebb lábbelire cserélte unalmas, natúrszínű tűsarkúját.

Katalinhoz az elmúlt másfél évben szinte hozzánőtt az a natúrszínű LK Bennett magassarkú, melyet hétköznapokon, esküvőkön és hivatalos megjelenésein is állandóan viselt. Az elmúlt hetekben azonban szokatlan módon nem bukkant fel a lábbeli a hercegné lábán, igaz, a jelek szerint azonban továbbra sem lett cipőmániás, csupán az ismétlés tárgyán változtatott.

A hercegné új kedvence ez a parafa éktalpú, sötétkék Stuart Weitzman-cipő, mely nem csupán abszolút megfelel az aktuális trendeknek, de nyilvánvalóan kényelmesebb és kevésbé kényes darab, mint az elődje.

Kate Middleton hűtlen lett kedvenc cipőjéhez

 
Kate szorgalmasan látogatja az ötkarikás játékok eseményeit, és szinte minden alkalommal ezt a cipőt viseli, kék színű skinny nadrággal kombinálva, olimpiai gardróbjának csupán a felsőrészei adnak – kék-fehér-piros – változatosságot. Ami persze nem baj, sőt, hiszen a sporteseménynek nem a hercegné ruhakölteményeiről kell szólnia, és ezzel szemmel láthatólag ő maga is tisztában van. Korrekt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top