Öltözködjünk

Kate Middleton ragaszkodik unalmas tűsarkújához

Egészen biztos, hogy a hercegnének nem Carrie Bradshaw a példaképe.

Bár Katalin hercegné kétségkívül szeret és tud is öltözködni, ezt leginkább a ruhák és kalapok váltogatásában éli ki, a cipőválasztás tekintetében – finoman szólva – nem épp kísérletező kedvű.

Kate Middleton ragaszkodik unalmas tűsarkújához

 

Az elmúlt másfél év során róla készült képeket nézegetve feltűnik, hogy a leggyakrabban ugyanazt, vagy legalábbis ugyanolyan testszínű, miniplatform tűsarkút visel. A modell az LK Bennett márka 2009-es kollekciójából való. Egy pár ára 185 font, azaz átszámítva nagyjából 70 000 forint. A hercegné vélhetőleg legalább egy tucatot beszerzett a tűsarkúból, melyet hétköznapokon, esküvőkön és hivatalos megjelenésein is előszeretettel visel. Legutóbb a hét elején, a királynő gyémántjubileumi ünnepségére vette fel.

Kate Middleton ragaszkodik unalmas tűsarkújához

 

A modell kétségkívül elegáns és igényes darab, ugyanakkor meglehetősen unalmas is. Katalinnak szép lábai vannak, gyakorlatilag bármilyen cipőt bevállalhatna és nyilvánvalóan az anyagi lehetőségei is lehetővé tennék, hogy bátrabban variálja a cipőit. Nem értjük, hogy miért nem teszi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top