Öltözködjünk

Cipőkollekciót kaptak a Disney-gonosztevők

Maguknak a mesebeli banyáknak is jól állnának a róluk mintázott cipők. Igaz, a tengeri boszorkány legfeljebb a polipkarjai végére húzhatná...

A Csipkerózsika Demónája, a Hófehérke gonosz királynője és A kis hableány Ursulája inspirálták Kobi Levi izraeli cipőtervező legújabb kollekcióját, amely a legkevésbé sem gyerekeknek készült.

Ursula
Ursula

 

„Egyértelmű választás volt, mindig imádtam őket. Annak ellenére, hogy mindegyik karakter sztereotip, megvan a különlegességük, az egyéniségük és temperamentumuk” – fogalmazott a tervező.

Demóna
Demóna

Mindhárom lábbeli – melyeket a kreátor „hordható szobrokként” aposztrofál – az ihletője jellegzetes színeit és vonásait hordozza, illetve a belső talprészre a figura arcát is felfestették.

A gonosz királynő
A gonosz királynő

 

„A Walt Disney-karakterek az abszolút fantáziát jelentik. Gyerekként szerettem őket, és nincs ez másképp ma sem. Lebilincselő a naivitásuk, és egy varázslatos világban érzem magam általuk” – mondta Kobi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top