Öltözködjünk

Így hordd az ősz kedvenc mintáját!

Az őszi szezon egyik legdivatosabb és talán legszerethetőbb mintája a kockás lesz. Megmutatjuk, hogyan viselheted stílusosan.

Kockás szoknya

 

Szoknya: Zara, pulóver: Mango, textilnyaklánc: Musume, táska: Bershka, cipő: Vagabond
Szoknya: Zara, pulóver: Mango, textil nyaklánc: Musume, táska: Bershka, cipő: Vagabond

 

A skót kockás szoknya az elkövetkezendő hónapokban alapdarab lesz. Mi ezúttal egy piros-fekete kockás, szűk szabású minit választottunk, de ha te jobban kedveled a hosszabb, A vonalú vagy akár a rakott szoknyát, a szett azzal is működik, a lényeg ugyanis a minta. Egy összeállításba egy kockás ruhadarab elég, és mivel ez az öltözék főszereplője, így nem nyúlhatsz mellé, ha basic darabokkal, ez esetben sima, fekete pulóverrel, vastag harisnyával kombinálod. Feldobja az összhatást egy feltűnőbb kiegészítő, például ez a piros gallérnyaklánc – de akár egy piros sálkendő is –, mely összekacsint a szoknya piros színével. Ha van hasonló árnyalatú piros cipőd vagy táskád is, ehhez érdemes felvenni, de sima feketével is jól mutat.

Farmer és kockás ing

 

Ing, szpknya, táska, ékszerek: Mango, öv: Orsay, cipő: Buffalo
Ing, szoknya, táska, ékszerek: Mango, öv: Orsay, cipő: Buffalo

A kockás ing farmerral sosem ment ki teljesen a divatból, idén ősszel viszont egyenesen a legtrendibb párosítások egyike. Ha a farmernadrágot unod, cseréld le szoknyára! A farmer maxiszoknya például nagyon menő most, viszont fokozottan igaz rá, hogy optikailag összenyom, tehát csak 170 centi felett viseld lapos cipővel, ha ennél alacsonyabb vagy, válassz inkább magassarkút! Ha szoknyával veszed fel a kockás inget, lehetőleg tűrd be, úgy biztosan nem tűnsz majd slamposnak.

Kockás nadrág

 

Nadrág: Mango, blúz: Esprit, kardigán: H&M, cipő, táska: Zara, fülbevaló, csat: Picurkit (Meska)
Nadrág: Mango, blúz: Esprit, kardigán: H&M, cipő, táska: Zara, fülbevaló, csat: Picurkit (Meska)

A nyár nagy favoritjai voltak a virágmintás nadrágok, amiket ősszel a kockás modellek váltanak fel. Egy színben harmonizáló blúzzal és egy kardigánnal, valamint nőies kiegészítőkkel kombinálva kényelmes és csinos összeállítást kapsz, ha pedig elegánsabb akarsz lenni, a kardigán helyett vegyél fel hozzá blézert!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top