Öltözködjünk

Egy ruha háromszor: kötött kis fekete

Egy ruha, háromféleképpen, mert ki mondta, hogy az ősz a halmozásról szól...

Egy fekete, kötött ruha az őszi-téli ruhatár egyik legsokoldalúbb alapdarabja. Most három variációt mutatunk, mivel kombinálhatod ezt a ruhát úgy, hogy réteges, mégis mutatós legyen a szetted.

Ruha, blézer, nyaklánc: Mango, fülbevaló: Bershka, táska: Zara, bokacsizma: Buffalo
Ruha, blézer, nyaklánc: Mango, fülbevaló: Bershka, táska: Zara, bokacsizma: Buffalo

 

Ha elegánsan akarsz felöltözni a hidegben, a kötött ruhára egyszerűen vegyél fel egy jó szabású blézert! Harisnyából testszínű nejlont választottunk, de hőmérséklettől és ízléstől függően megy hozzá a vastagabb fekete harisnya is. Az arany-fekete színpárosítással készült ékszerek most nagyon divatosak és a teveszín-fekete öltözékhez például tökéletesen illenek is. A szetthez ajánlott a magas sarkút viselni, lehet akár bokacsizma akár térdcsizma. A táska itt a blézer színéhez passzol, de egy feketével is működik az összeállítás.

Ruha, öv: mango, kardigán, táska: Zara, bokacsizma: Bershka, ékszerek: Folenta (meska)
Ruha, öv: Mango, kardigán, táska: Zara, bokacsizma: Bershka, ékszerek: Folenta (meska)

 

A szezon egyik legtrendibb darabja a köpenykardigán, melyet kötött ruhával is felvehettek, és máris dupla kötött réteg véd a hidegtől. Ezeken a kardigánokon általában nincs gomb vagy öv, viszont ha mégis szeretnétek magatokon összefogni, azt akár egy vékony, akár egy vastag övvel is megtehetitek. Nekünk most ez a  kobaltkék kardigán tetszett meg, de gyakorlatilag bármilyen egyszínű vagy akár a fekete színt is magában foglaló mintás kardigán megy a ruhához. A vastag, fekete nejlonharisnyával ebben az összeállításban sem lőhettek mellé, de a bátrabbak akár a kardigán színével megegyező árnyalatú harisnyát is felvehetnek. Az is jól mutat ugyanakkor, ha a kardigán színe egy vagy több kiegészítőn köszön vissza. A karcsúsított éktalpú bokacsizma kényelmes, ugyanakkor csinos lábbeli, de ezt az öltözéket akár egy finomabb vonalú, lapos csizmával is viselhetitek.

Ruha, karkötő: Mango, mellény: Esprit,fülbevaló, táska, csizma: Bershka
Ruha, karkötő: Mango, mellény: Esprit,fülbevaló, táska, csizma: Bershka

 

Ez a szett vagányabb, ám konszolidált színvilága miatt mégsem slampos, mindemellett pedig többszörösen is trendi kombináció. A fekete kötött ruhához egy már megint, illetve még mindig divatos, műszőrmemellényt választottunk. A vastag, fekete harisnya itt szinte kötelező, vékonyabbal kevésbé mutatós és kevésbé meleg az összeállítás. Ehhez a szetthez kifogástalanul passzol a szezon lábbelidivatjának nagy kedvence, a motoros stílusú csizma, kiegészítőkből pedig a szegecsekkel díszített darabok.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top